Bekijk desktop versie

Lees de nieuwste View op www.anvr.nl

dinsdag, 11 november 2014 Lees de nieuwste View op www.anvr.nl

Vandaag staat het nieuwe nummer van het ANVR-magazine View op de ANVR-website. Met het ANVR-Congres in aantocht vindt u hierin informatie over het congres in een notendop. Daarnaast komen een aantal andere actuele onderwerpen uitgebreid aan de orde.

Lees verder

Inzendingen Groene Veer 2015 van start

donderdag, 23 oktober 2014 Inzendingen  Groene Veer 2015 van start

De ‘Groene Veer’ is een duurzaam toerisme-prijs die ook dit jaar weer wordt uitgereikt op de Vakantiebeurs. We nodigen graag alle reisprofessionals uit hun of andermans projecten / initiatieven op gebied van duurzaam toerisme voor te dragen aan de jury. Doet u mee?

Lees verder

ANVR-signaleringslijst financiële zekerheid

Op onderstaande lijst, die overigens geen volledigheid pretendeert, staan reisondernemingen die, volgens reisbrancheorganisatie ANVR, niet of onvoldoende kunnen aantonen dat zij voldoen aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek.

Lees verder

‘Connecting Customers’ met al 175 deelnemers aan het ANVR-Congres!

woensdag, 08 oktober 2014 ‘Connecting Customers’ met al 175 deelnemers aan het ANVR-Congres!

Met nog een maand te gaan, staat het ANVR-Congres bijna voor de deur: van 13 t/m 16 november 2014! De organisatie is in volle gang, zowel in Nederland als op Cyprus: sprekers schrijven hun presentaties, sponsors bouwen aan hun performance, Cyprus verheugt zich op het gastheerschap en de congresorganisatie, GI Travel en ANVR, verzorgen de juiste logistiek, organiseren en programmeren. Inmiddels hebben zich 175 enthousiaste deelnemers ‘ge-connect’. Maar heeft u zich al ingeschreven voor dit ANVR-Congres ‘Connecting Customers’?

Lees verder

Uitreiking ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ tijdens ANVR-Congres op Cyprus

woensdag, 24 september 2014

Tijdens het ANVR-Congres op Cyprus, dat van 13 t/m 16 november 2014 wordt gehouden en het thema ‘Connecting Customers’ nader onder de loep neemt, wordt ook dit jaar de ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ uitgereikt. Deze felbegeerde award wordt dan voor de 3e keer overhandigd.

Lees verder

Topsprekers op ANVR-Congres; al 110 deelnemers aan dit event

woensdag, 17 september 2014 Topsprekers op ANVR-Congres; al 110 deelnemers aan dit event

Van 13 t/m 16 november 2014 vindt hèt evenement voor àlle reisprofessionals plaats: het ANVR-Congres. Het volledig verzorgde 4-daagse congres, met dit jaar als thema ‘Connecting Customers’, wordt georganiseerd op het prachtige eiland Cyprus. Al 110 personen hebben zich geregistreerd voor deelname aan dit 5* ANVR-Congres met dito programma!

Lees verder

ANVR Beleid Duurzaam Toeristisch Ondernemen

Informatie

Lees verder

Malaysia Airlines

donderdag, 17 juli 2014

Reisbrancheorganisatie ANVR is, net als u, geschokt door de ramp die heeft plaatsgevonden met een toestel van Malaysia airlines.

Lees verder

Reiziger zoekt en boekt vakantie vooral digitaal (Persbericht)

donderdag, 17 juli 2014

Voor de eerste maal heeft onderzoeksbureau GfK uitgebreid aanvullend onderzoek gedaan in de afgelopen periode november-april onder zo’n 6.500 personen die een vakantie hebben geboekt via een ANVR-reisonderneming of op andere wijze. Dit om inzichtelijk te maken hoe de totale reismarkt zich ontwikkelt. Zo gebruikt ruim driekwart van de respondenten thuis een laptop of PC ter oriëntatie van zijn vakantie, waar 13% ook afgaat op de mening van vrienden en familie. Zo’n driekwart van alle boekers kiest uiteindelijk voor een buitenlandse vakantie, de overige 25% viert vakantie in eigen land.

Lees verder

ANVR benoemd tot ‘Top Member’ in strijd tegen kindersekstoerisme (persbericht)

dinsdag, 15 juli 2014 ANVR benoemd tot ‘Top Member’ in strijd tegen kindersekstoerisme (persbericht)

Reisbrancheorganisatie ANVR zet zich met de bij haar aangesloten reisondernemingen al jaren in om kindersekstoerisme wereldwijd te bestrijden. Samen met kinderrechtenorganisatie Ecpat Nederland heeft de ANVR al eerder The Code of Conduct, een initiatief en gedragscode van de reisindustrie, ondertekend om vervolgstappen te zetten om deze misdaad te bestrijden. De internationale organisatie The Code heeft nu besloten de ANVR de status van ‘Top Member’ toe te kennen en complimenteerde de brancheorganisatie, omdat zij zich “aantoonbaar actief inzet tegen kindersekstoerisme”.

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten