Bekijk desktop versie

ANVR lanceert ‘Better holidays’ op 13 januari 2016 tijdens de Vakantiebeurs 2016. Jij bent er toch ook bij?

woensdag, 25 november 2015

Met veel plezier nodigen wij jou, als betrokken reisprofessional, van harte uit bij de voor ANVR-leden gratis ANVR ‘Changes in Tourism’-dag op woensdag 13 januari 2016 op de Vakantiebeurs. Deze dag staat in 2016, het jaar waarin de ANVR haar 50-jarig bestaan viert, in het teken van ‘Better holidays’. ‘Better holidays’ biedt de touroperator en de reisagent een rijke schakering aan trainingen, tools en ondersteunende materialen om hen op een leuke en enthousiaste manier te ondersteunen bij het verbeteren van het reisproduct als het gaat om verduurzamen. Meld je tijdig aan voor dit event en stuur ons het inschrijfformulier met jouw keuzes.

Lees verder

ANVR draagt ‘signaleringslijst financiële zekerheid’ over aan ACM

woensdag, 18 november 2015

Na de lancering door de ANVR van de ‘signaleringslijst financiële zekerheid’, nu bijna 5 jaar geleden, heeft de overkoepelende reisbrancheorganisatie deze nu overgedragen aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM), de plaats waar deze ook wettelijk thuis hoort.

Lees verder

‘Need for Speed’ in Abu Dhabi scoort zeer hoog bij congresgangers; een uitdaging voor 2016

woensdag, 18 november 2015 ‘Need for Speed’ in Abu Dhabi scoort zeer hoog bij congresgangers; een uitdaging voor 2016

Ruim een maand na het ANVR-Congres dat dit jaar begin oktober werd gehouden in een warm, maar spectaculair Abu Dhabi heeft 65% van de 250 congresdeelnemers hun stem laten horen via een enquête. Uit de enthousiaste reacties en resultaten mogen we opmaken dat de ANVR er wederom in is geslaagd een zeer succesvol congres neer te zetten; de congresgangers waarderen dit ‘Need for Speed’-congres met een 9!

Lees verder

25% minder tickets LH-groep verkocht in oktober door ANVR-agenten

maandag, 09 november 2015

De verkoop van vliegtickets van de Lufthansagroep is in de afgelopen 2 maanden sterk gedaald. Steeg in oktober de totale ticketverkoop door ANVR-leden met +8,7% ten opzichte van oktober vorig jaar, voor de Lufthansagroep werd een absolute daling geregistreerd van méér dan -25%. In oktober werden totaal bijna 32.000 tickets LH-groep verkocht via ANVR-agenten. En dat is ruim -31% minder dan wanneer de LH-groep van dezelfde groei zou hebben geprofiteerd als vrijwel alle andere luchtvaartmaatschappijen.

Lees verder

GfK en ANVR bereiken overeenstemming over nieuwe opzet Travelscan 2.0

maandag, 02 november 2015

ANVR en GfK hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe opzet van de Travelscan: GfK/ANVR Travelscan 2.0. De kern van deze nieuwe Travelscan blijft de opgave door ANVR-leden van boekingsgegevens, maar de aanlevering van deze cijfers geschiedt voortaan maandelijks en op een minder hoog detailniveau. Zo worden de bezwaren tegen de vorige Travelscan weggenomen.

Lees verder

ANVR View 2015

ANVR View 2015

Hier vindt u de bladerversie van het papieren View-magazine, maar ook de digitale eViews.

Lees verder

ANVR Congres Abu Dhabi in beeld & geluid

woensdag, 21 oktober 2015

Wil je als congresdeelnemer nog even terugblikken op de fantastische locaties in Abu Dhabi waar je het ANVR Congres ‘Need for Speed’ hebt bijgewoond, waar tal van interessante sprekers je hebben geïnspireerd om o.a. ‘out of the box’ te denken en waar je in een heerlijke, warme omgeving nieuwe contacten hebt gelegd en oude hebt aangehaald? Of wil je toch even zien wat je helaas hebt moeten missen, omdat je dit jaar niet mee kon?

Lees verder

Doe mee en win de nieuwe Sustainable Travel Award

vrijdag, 16 oktober 2015

Deze ‘Sustainable Travel Award’ is de opvolger van de Groene Veer die voor de eerste keer wordt uitgereikt op de komende Vakantiebeurs.

Lees verder

Twee weken meivakantie en twee snipperdagen snel invoeren

vrijdag, 16 oktober 2015

De ANVR pleit voor het snel invoeren van een centraal vastgestelde 2-weekse meivakantie. Ook pleit de reisbrancheorganisatie ervoor om -om te beginnen- 2 snipperdagen in te voeren voor schoolgaande leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs.

Lees verder

Inspireren, creëren, bezinnen en netwerken in Abu Dhabi: succesvol!

maandag, 12 oktober 2015 Inspireren, creëren, bezinnen en netwerken in Abu Dhabi: succesvol!

Met 250 enthousiaste deelnemers, 8 inspirerende sprekers, 3 betrokken Travel Power Speeches is de afgelopen dagen op afwisselende congreslocaties op de fantastische bestemming Abu Dhabi het ANVR-Congresthema ‘Need for Speed’ zeer warm ontvangen!

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten