Bekijk desktop versie

ANVR View 2015

ANVR View 2015

Hier vindt u de bladerversie van het papieren View-magazine, maar ook de digitale eViews.

Lees verder

ANVR-signaleringslijst financiële zekerheid

Op onderstaande lijst, die overigens geen volledigheid pretendeert, staan reisondernemingen die, volgens reisbrancheorganisatie ANVR, niet of onvoldoende kunnen aantonen dat zij voldoen aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek.

Lees verder

Handleiding aanmelden ANVR examens reisleiding

Sinds 2012 kunnen ANVR leden en business partners hun (bedrijfseigen-) opleidingen voor reisleiders laten certificeren door de ANVR. Voor de ANVR voert Hobeon certificering de noodzakelijke audits uit. Reisleiders die de gecertificeerde opleidingen met succes hebben afgerond (na moment van certificering van de opleiding), kunnen worden ingeschreven door de gecertificeerde opleider in het ANVR register voor reisleiders. Deze ingeschreven reisleiders ontvangen dan het ANVR diploma en de ANVR professional card.

Lees verder

Presentaties 'Changes in Tourism-dag 2015'

woensdag, 21 januari 2015

Op woensdag 14 januari organiseerde de ANVR een inspirerende dag voor reisprofessionals over duurzaam toerisme en het creëren van betere vakantieplekken voor lokale bevolking en reizigers. Als u hier niet bij was, heeft u een dag van nieuwe inzichten, tips en het delen van kennis gemist. Hopelijk kunnen wij u nog inspireren met de beschikbare presentaties (downloads) om met uw organisatie een aantal stappen te zetten op de weg naar ‘better holidays’.

Lees verder

CAO Reisbranche

Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Reisbranche.

Lees verder

Vervoersvoorwaarden

De reiziger moet voor boeking kennis kunnen nemen van alle toepasselijke voorwaarden van de bij de uitvoering van de reisovereenkomst betrokken dienstverleners waaronder de vervoerder.

Lees verder

Uitreiking ‘Groene Veer’ tijdens Vakantiebeurs (Persbericht)

maandag, 12 januari 2015 Uitreiking ‘Groene Veer’ tijdens Vakantiebeurs (Persbericht)

Op woensdag 14 januari organiseert brancheorganisatie ANVR een inspirerende dag voor reisprofessionals over duurzaam toerisme en het creëren van betere vakantieplekken voor lokale bevolking en reizigers. Het meest duurzame initiatief dat reisondernemers ontwikkelen en in de praktijk brengen, ontvangt de ‘Groene Veer’.

Lees verder

Uitnodiging mediaredactie: ANVR ‘Changes in Tourism’ 14 januari Vakantiebeurs

maandag, 05 januari 2015

Graag nodigt brancheorganisatie ANVR u uit op woensdagochtend 14 januari aanwezig te zijn bij ‘Changes in Tourism’ op de Vakantiebeurs in Utrecht. Ook dit jaar is een gevarieerd programma (bijgevoegd) samengesteld met nationale en internationale sprekers die hun visie geven op duurzaam toerisme (‘Better Holidays’) en de rol van de reisbranche daarbij. Wij hopen u te mogen ontvangen op woensdag 14 januari!

Lees verder

Smartphone en tablet in opmars bij boeken van een reis

vrijdag, 19 december 2014

Reisbrancheorganisatie ANVR, samen met zo’n 1150 bij haar aangesloten verkooppunten, werkt al jaren samen met onderzoeksbureau GfK aan de Travelscan. Voor de tweede maal dit jaar brengt GfK de resultaten naar buiten van het uitgebreide aanvullende onderzoek waarmee inzichtelijk wordt gemaakt hoe de totale vakantiemarkt zich ontwikkelt binnen de dynamische reiswereld. Het gaat hierbij om 6.500 personen die vóór vertrek tenminste een onderdeel van de reis hebben geboekt bij een ANVR- of andere onderneming.

Lees verder

ANVR-‘Changes in Tourism’ presenteert betere vakantiebestemmingen tijdens Vakantiebeurs

maandag, 01 december 2014

Tijdens de Vakantiebeurs organiseert reisbrancheorganisatie ANVR op woensdag 14 januari 2015 een inspirerende dag rond het thema ‘Changes in Tourism’ om zo uiteindelijk een (nog) betere plek te realiseren voor de lokale bevolking en een aantrekkelijkere vakantiebestemming voor de reizigers. U, als touroperator of reisagent, alle DTO-ers en reisbrancheprofessionals die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij deze ‘Better Holidays’ (voorheen Duurzaam Toeristisch Ondernemen) zijn van harte welkom bij dit -gratis- programma! De ANVR organiseert in samenwerking met de Vakantiebeurs, CELTH en andere organisaties een inspirerend en gevarieerd programma.

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten