Bekijk desktop versie

ANVR View 2016

ANVR View 2016

Hier vind je de bladerversies van het papieren View-magazine, maar ook de digitale eViews.

Lees verder

Livestream en presentaties 'Changes in Tourism-dag 2016'

maandag, 18 januari 2016

Op woensdag 13 januari organiseerde de ANVR een inspirerende dag voor reisprofessionals over Better holidays en het creëren van betere vakantieplekken voor lokale bevolking en reizigers.

Lees verder

50 jarig ANVR met carbon calculator genomineerd voor mondiale innovatie award

woensdag, 13 januari 2016 50 jarig ANVR met carbon calculator genomineerd voor mondiale innovatie award

Vanochtend om 12.00 uur, terwijl reisbrancheorganisatie ANVR presentaties verzorgde op de Vakantiebeurs, heeft de nu 50 jarige ANVR te horen gekregen dat zij zich met haar inzending ‘carbon calculator’ tot de drie finalisten mag rekenen die zich wereldwijd hebben genomineerd voor de prestigieuze ‘Tourism for Tomorrow’-award.

Lees verder

Uitreiking Travel Award tijdens Vakantiebeurs

maandag, 11 januari 2016

Reisbrancheorganisatie ANVR, die in 2016 haar 50-jarig bestaan viert, organiseert op woensdag 13 januari een inspirerende dag voor reisprofessionals. Al 50 jaar behartigt de overkoepelende organisatie de belangen van de bij haar aangesloten reisondernemers. En aandacht voor ‘Better holidays’, het creëren van betere vakantieplekken voor lokale bevolking en reizigers, hoort daar bij. Samen met haar 270 leden touroperators en bijna 1100 reisbureaus zet ze zich al jaren in om -door het nemen van maatregelen op het gebied van vervoer, verblijf en vermaak- de positieve effecten van reizen te versterken en de negatieve te beperken.

Lees verder

Dierenbeschermingsorganisaties blij met ANVR-training dierenwelzijn

woensdag, 06 januari 2016

Reisbrancheorganisatie ANVR introduceert bij haar aangesloten reisorganisaties op 13 januari, tijdens de Vakantiebeurs die gehouden wordt van 12 t/m 17 januari 2016 in Utrecht, een speciaal ontwikkelde training op het gebied van dierenwelzijn. De ANVR en de ruim 280 aangesloten touroperators zetten zich al jaren in om de consument een (nog) betere vakantiebeleving, Better holidays, te bieden. Onder andere door het nemen van maatregelen op het gebied van natuur, cultuur, milieu en lokale bevolking, waardoor iedereen kan blijven genieten van mooie bestemmingen.

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie 2016 en eerder

Bijgaand de uitnodigingskaarten van de nieuwjaarsreceptie ANVR.

Lees verder

ANVR Consumentenvoorwaarden / ANVR Travel Terms & Conditions (pdf)

Consumentenvoorwaarden (Reis- en Boekingsvoorwaarden) van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) © / Travel Terms & Conditions of the Dutch Association of Travel Organisations (ANVR) ©

Lees verder

ANVR lanceert ‘Better holidays’ op 13 januari 2016 tijdens de Vakantiebeurs 2016. Jij bent er toch ook bij?

woensdag, 25 november 2015

Met veel plezier nodigen wij jou, als betrokken reisprofessional, van harte uit bij de voor ANVR-leden gratis ANVR ‘Changes in Tourism’-dag op woensdag 13 januari 2016 op de Vakantiebeurs. Deze dag staat in 2016, het jaar waarin de ANVR haar 50-jarig bestaan viert, in het teken van ‘Better holidays’. ‘Better holidays’ biedt de touroperator en de reisagent een rijke schakering aan trainingen, tools en ondersteunende materialen om hen op een leuke en enthousiaste manier te ondersteunen bij het verbeteren van het reisproduct als het gaat om verduurzamen. Meld je vóór 7 januari aan voor dit event en stuur ons het inschrijfformulier met jouw keuzes.

Lees verder

ANVR draagt ‘signaleringslijst financiële zekerheid’ over aan ACM

woensdag, 18 november 2015

Na de lancering door de ANVR van de ‘signaleringslijst financiële zekerheid’, nu bijna 5 jaar geleden, heeft de overkoepelende reisbrancheorganisatie deze nu overgedragen aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM), de plaats waar deze ook wettelijk thuis hoort.

Lees verder

‘Need for Speed’ in Abu Dhabi scoort zeer hoog bij congresgangers; een uitdaging voor 2016

woensdag, 18 november 2015 ‘Need for Speed’ in Abu Dhabi scoort zeer hoog bij congresgangers; een uitdaging voor 2016

Ruim een maand na het ANVR-Congres dat dit jaar begin oktober werd gehouden in een warm, maar spectaculair Abu Dhabi heeft 65% van de 250 congresdeelnemers hun stem laten horen via een enquête. Uit de enthousiaste reacties en resultaten mogen we opmaken dat de ANVR er wederom in is geslaagd een zeer succesvol congres neer te zetten; de congresgangers waarderen dit ‘Need for Speed’-congres met een 9!

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten