Bekijk desktop versie

Campagne Don’t look away van start tegen kindersekstoerisme

vrijdag, 27 maart 2015

De nieuwe campagne ‘Don’t Look away’ om kindersekstoerisme te bestrijden, is gisteren op Schiphol gelanceerd door minister Ard van der Steur van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De campagne, waar ook reisbrancheorganisatie ANVR samen met de bij haar aangesloten reisondernemingen aan meewerkt, wil reizigers aansporen om signalen van kindermisbruik te herkennen en verdachte situaties te melden. Met deze campagne sluit Nederland aan bij de Europese Don’t look away- campagne, zodat internationaal en grenzeloos kan worden opgetreden.

Lees verder

Erkende touringcarbedrijven

Alle leden van de ANVR maken voor het vervoer per touringcar vanuit Nederland uitsluitend gebruik van touringcarbedrijven die houder zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf of in het bezit zijn van ISO 9001-certificering met een hieraan gekoppeld ANVR-Veiligheidsdocument.

Lees verder

CAO Reisbranche

Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Reisbranche.

Lees verder

Reiswerk lanceert arbocatalogus voor de reisbranche (Persbericht)

donderdag, 19 maart 2015

Werkgevers en werknemers in de reisbranche kunnen vanaf vandaag samen aan de slag met de arbocatalogus.

Lees verder

ANVR Consumentenvoorwaarden / ANVR Travel Terms & Conditions (pdf)

Consumentenvoorwaarden (Reis- en Boekingsvoorwaarden) van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) © / Travel Terms & Conditions of the Dutch Association of Travel Organisations (ANVR) ©

Lees verder

ANVR View 2015

ANVR View 2015

Hier vindt u de bladerversie van het papieren View-magazine, maar ook de digitale eViews.

Lees verder

ANVR-signaleringslijst financiële zekerheid

Op onderstaande lijst, die overigens geen volledigheid pretendeert, staan reisondernemingen die, volgens reisbrancheorganisatie ANVR, niet of onvoldoende kunnen aantonen dat zij voldoen aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek.

Lees verder

Handleiding aanmelden ANVR examens reisleiding

Sinds 2012 kunnen ANVR leden en business partners hun (bedrijfseigen-) opleidingen voor reisleiders laten certificeren door de ANVR. Voor de ANVR voert Hobeon certificering de noodzakelijke audits uit. Reisleiders die de gecertificeerde opleidingen met succes hebben afgerond (na moment van certificering van de opleiding), kunnen worden ingeschreven door de gecertificeerde opleider in het ANVR register voor reisleiders. Deze ingeschreven reisleiders ontvangen dan het ANVR diploma en de ANVR professional card.

Lees verder

Presentaties 'Changes in Tourism-dag 2015'

woensdag, 21 januari 2015

Op woensdag 14 januari organiseerde de ANVR een inspirerende dag voor reisprofessionals over duurzaam toerisme en het creëren van betere vakantieplekken voor lokale bevolking en reizigers. Als u hier niet bij was, heeft u een dag van nieuwe inzichten, tips en het delen van kennis gemist. Hopelijk kunnen wij u nog inspireren met de beschikbare presentaties (downloads) om met uw organisatie een aantal stappen te zetten op de weg naar ‘better holidays’.

Lees verder

Vervoersvoorwaarden

De reiziger moet voor boeking kennis kunnen nemen van alle toepasselijke voorwaarden van de bij de uitvoering van de reisovereenkomst betrokken dienstverleners waaronder de vervoerder.

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten