Bekijk desktop versie

Schipholtunnel: weekendafsluiting en extra reistijd

dinsdag, 21 april 2015

Rijkswaterstaat voert het laatste weekend van april onderhoud uit aan de Schipholtunnel op de A4. Het gaat om vervanging van het asfalt en de detectielussen in de westelijke paralleltunnelbuis richting Schiphol.

Lees verder

Groeneveld Conferentie: Klimaattop Toerisme

dinsdag, 14 april 2015 Groeneveld Conferentie: Klimaattop Toerisme

De Groeneveld Conferentie staat dit jaar in het teken van klimaat en energie. Vooruitlopend op de Klimaattop in Parijs houden we onze eigen ‘top’ op 2 juni in Hotel Theater Figi in Zeist, voor iedereen die in duurzaam toerisme geïnteresseerd is.

Lees verder

ANVR-signaleringslijst financiële zekerheid

Op onderstaande lijst, die overigens geen volledigheid pretendeert, staan reisondernemingen die, volgens reisbrancheorganisatie ANVR, niet of onvoldoende kunnen aantonen dat zij voldoen aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek.

Lees verder

As weekend minder treinen naar/van Schiphol

donderdag, 09 april 2015

Aankomende zaterdag en zondag ,11 en 12 april, wordt gewerkt aan het spoornet rond Schiphol. Dit wordt herhaald in het laatste weekend van mei en eerste weekend van juni.

Lees verder

ANVR Better Holidays (Sustainable Tourism) Policies

Our Better Holidays Policy sets out our vision and approach to sustainable development in the Netherlands and at holiday destinations.

Lees verder

ANVR View 2015

ANVR View 2015

Hier vindt u de bladerversie van het papieren View-magazine, maar ook de digitale eViews.

Lees verder

Campagne Don’t look away van start tegen kindersekstoerisme

vrijdag, 27 maart 2015 Campagne Don’t look away van start tegen kindersekstoerisme

De nieuwe campagne ‘Don’t Look away’ om kindersekstoerisme te bestrijden, is gisteren op Schiphol gelanceerd door minister Ard van der Steur van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De campagne, waar ook reisbrancheorganisatie ANVR samen met de bij haar aangesloten reisondernemingen aan meewerkt, wil reizigers aansporen om signalen van kindermisbruik te herkennen en verdachte situaties te melden. Met deze campagne sluit Nederland aan bij de Europese Don’t look away- campagne, zodat internationaal en grenzeloos kan worden opgetreden.

Lees verder

Erkende touringcarbedrijven

Alle leden van de ANVR maken voor het vervoer per touringcar vanuit Nederland uitsluitend gebruik van touringcarbedrijven die houder zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf of in het bezit zijn van ISO 9001-certificering met een hieraan gekoppeld ANVR-Veiligheidsdocument.

Lees verder

CAO Reisbranche

Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Reisbranche.

Lees verder

Reiswerk lanceert arbocatalogus voor de reisbranche (Persbericht)

donderdag, 19 maart 2015

Werkgevers en werknemers in de reisbranche kunnen vanaf vandaag samen aan de slag met de arbocatalogus.

Lees verder

Verfijn je zoekopdracht

Dossier
XML Standaard
ANVR maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten