Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linkslidwordenanvr

Je bent hier:
ANVR  >  Bedrijven  >  ANVR Lid worden

10 voordelen om lid te worden van de ANVR

Wist je dat reizigers advertenties met een ANVR-logo betrouwbaarder vinden dan zonder? De ANVR wordt door consumenten gezien als een keurmerk. Zo geven 3 van de 5 reizigers aan alleen te boeken met een ANVR-logo. De consument is zelfs bereid meer te betalen voor een reisproduct met ANVR-logo. Andere voordelen?

1. Belangenbehartiging (inter)nationaal
De ANVR vertegenwoordigt en verenigt de reisbranche. Onder andere door actieve deelname in VNO/NCW, overleg met ministeries, de Geschillencommissie, SGR, Calamiteitenfonds, IATA, ACM en internationale samenwerking met Europese reisbrancheorganisatie ECTAA.

2. ANVR-logo geeft vertrouwen
Leden voldoen aan tal van kwaliteitseisen en mogen het ANVR-logo overal inzetten. Uit onderzoek blijkt dat de consument de ANVR ervaart als een organisatie die garantie(s) biedt, waarbij goede en betrouwbare reisondernemers bij zijn aangesloten en het vertrouwde ANVR-logo wordt als keurmerk ervaren.

3. Zorg voor arbeid en onderwijs
Op het gebied van onderwijs werken we samen met de vakbonden in Reiswerk. We beslissen mee als het gaat om opleidingen van toekomstige reisprofessionals en werken aan goed getrainde stagiaires. Zo kan jij óók in de toekomst beschikken over voldoende goed opgeleide medewerkers. De ANVR sluit de CAO voor de reisbranche af met de vakbonden.

4. Visie op de toekomst
De ANVR geeft dagelijks haar visie op relevante ontwikkelingen in de sector. We organiseren bijeenkomsten en congressen, praten je bij over actuele ontwikkelingen, praktische sessies, toepassingen van wet- en regelgeving en het ‘TravelTomorrow’-project. Via www.anvr.nl, social media, leden- en persberichten houden we je op de hoogte.

5. Verantwoord ondernemen
Om nu en in de toekomst verantwoord te reizen en ‘Better holidays’ te beleven, zetten we samen met reisorganisaties stappen om concrete maatregelen te nemen voor vervoer, verblijf en vermaak. De ANVR heeft hiervoor een beleid ontwikkeld en loopt hiermee wereldwijd voorop.

6. Advies waar je wat aan hebt
Leden ontvangen van ons digitaal informatie over (inter)nationale ontwikkelingen, nieuwe regels en adviezen. De afdeling Ledeninformatie helpt je goed, snel en adequaat. En voor specialistische vragen hebben we afspraken met in reisrecht gespecialiseerde juristen en deskundigen.

7. Efficiënt ondernemen
In overleg met de Consumentenbond stelt de ANVR Reizigersvoorwaarden op voor haar leden. Je kunt voor afspraken tussen reisagent en touroperator gebruikmaken van model agentuurvoorwaarden en er is een XML-protocol ontwikkeld om het zoeken en boeken van reizen te standaardiseren. Reisbureaus en touroperators maken ook gebruik van het efficiënte elektronisch factureringsplatform. Voor leden zijn er raamcontracten beschikbaar met diverse leveranciers tegen scherpe prijzen en premies.

8. De juiste gegevens
Met GfK Retail and Technology is de maandelijkse ANVR/GfK Boekingsmonitor ontwikkeld. In een
maandelijkse steekproef onder duizenden consumenten wordt een representatief beeld gegeven van het boekingsgedrag, dat leden gratis ontvangen.


9. Jouw stem telt!
Via bijeenkomsten, webinars, congressen en ledenvergaderingen praat je mee in jouw ANVR. Natuurlijk kun je deelnemen aan interne commissies.

10. En alles tegen een zeer redelijke contributie
Geen duur kantoor, groot secretariaat of uitgebreide staf. Daarom kunnen wij een bescheiden bijdrage vragen.
Naast € 1500 basiscontributie betaal je € 100 tot € 150 per mln. omzet.

Kleinere of startende bedrijven zijn uiteraard zéér welkom en betalen dan ook een lagere instapcontributie. Je kunt al lid worden met  een ondernemingsplan gericht op het groeien naar een omzet van meer dan  € 250.000.

Overtuigd? Lid worden?
Wij bieden jou veel voordelen.
Maar dan moet jij ook aan een aantal eisen voldoen als je lid wil worden.