Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Linksdefault

Je bent hier:
ANVR  >  Bedrijven  >  Ledenvoordelen  >  Personeel  >  Arbo

Arbo diensten

Als werkgever ben je in Nederland verplicht om een contract af te sluiten met een gecertificeerde Arbodienst. ANVRledenvoordeel heeft met BeeActive een partner die jou als werkgever zoveel mogelijk uit handen neemt in de begeleiding van zieke medewerkers.

BEE ACTIVE biedt je een prima arbodienstverleningspakket met een korting van 10% op het abonnement en je betaalt geen aansluitkosten.

WAAROM  EEN ARBOCONTRACT AFSLUITEN ? 

Bee Active streeft ernaar op je optimaal tevreden te stellen en zullen dat periodiek evalueren. 
De dienstverlening leveren zij op maat en kan door nieuwe inzichten of wetswijzigingen periodiek opnieuw met je worden afgestemd. Dit alles moet uiteindelijk gaan leiden tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers, minder rompslomp en lagere verzuimkosten. 
Zij werken met een overzichtelijke online verzuimapplicatie waar je als  werkgever toegang toe hebt. Je hebt heeft een vaste contactpersoon die het verzuim begeleidt van begin tot eind. 
Ze hebben afspraken met bedrijfsartsen op maat, dat wil zeggen geen standaard zes wekelijkse afspraken, maar de expertise van de arts wanneer dat nodig is met een gerichte vraagstelling en afstemming met de bedrijfsarts. Flexibele oplossingen. Hun kracht is dat ze flexibel kunnen inspelen op wat er nodig is. Zij weren samen met professionele partijen. Zij hebben  kennis van de regels en procedures van het UWV en weten als geen ander waar het UWV je als werkgever op beoordeelt in het voldoen aan je re-integratie

Voordelen van een contract met BEE ACTIVE zijn:
  • Geen aansluitkosten van € 125
  • 10% korting op het abonnement
  • Vaste casemanager met kennis van de reissector
  • Maatwerk in begeleiding van zieke medewerkers
  • Online verzuimsysteem voor bij houden verzuimdossiers

​​

 ​Contactgegevens

​​​T 020-30 20 139
Postbus 8007, 1201 HA Hilversum​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​