Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksPersoneel

Je bent hier:
ANVR  >  Bedrijven  >  Ledenvoordelen  >  Personeel  >  

Verzuim en wia

Samen met je team ben je erop gericht om jullie klanten een onvergetelijke reis aan te bieden.Maar hoe zit dat nu wanneer een medewerker ziek wordt? Als werkgever word je dan geconfronteerd met verschillende wet- en regelgeving. Je zal volgens de Reiswerk cao het eerste jaar 100% en het tweede jaar 70% van het salaris moeten doorbetalen. Daarnaast heb je de business draaiende te houden en wil je de focus op het ondernemen te houden.

Bij De AMERSFOORTSE ontvang je naast de gunstige voorwaarden ook een korting van 10% op de premie. De verzekering kun je zelf samenstellen en online berekenen en aanvragen.
Voor slechts € 75 per jaar kun je je registeren en gebruik maken van de voordelen.

WAAROM EEN VERZUIMVERZEKERING AFSLUITEN?

De keuze om je wel of niet te verzekeren tegen verzuim hangt af van jouw zakelijke situatie. Heb je vermogen om lange tijd de loonkosten op te vangen?
Binnen de verzekering heb je een aantal keuzes die bepalen hoe hoog de premie wordt. Zo kies je zelf na hoeveel weken ziekte de verzekeraar een uitkering verstrekt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook aanvullende werkgeverslasten (loonheffingen, pensioenpremies e.d.) mee te verzekeren. Naast een vergoeding van de loonkosten, kan De Amersfoortse ook een uitkering verstrekken voor interventies en re-integratiekosten.

​​
​Verzuim
Een verzekering die het loon van zieke medewerkers uitkeert
​WIA
Aanvullende dekkingen voor je medewerkers
a.s.r. Vitality
Kom in beweging voor extra korting

 ​Contactgegevens

​​​T 020-30 20 139
Postbus 8007, 1201 HA Hilversum​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​