Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Je bent hier:
ANVR  >  

ANVR gaat wereldwijd reizen uitvoeren, omdat het kan!

Donderdag 16 september 2021
Verschillende ANVR-reisondernemingen gaan op verzoek van reizigers weer reizen uitvoeren naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Nu bijna 80% van de Nederlandse 18+'ers volledig is gevaccineerd en steunmaatregelen -volgens het kabinet- niet meer nodig zijn omdat er praktisch geen beperkende maatregelen meer zijn, ziet de reissector ruimte om veilig en verantwoord reizen te verzorgen naar zowel bestemmingen binnen als buiten Europa.

Vanaf 1 oktober 2021 alléén met geldig paspoort naar Groot Brittannië

Woensdag 15 september 2021
Voor reizigers naar het Verenigd Koninkrijk: weet dat het Verenigd Koninkrijk vanaf 1 oktober a.s. geen reizigers meer met een Nederlandse ID-kaart accepteert, maar dat je nog alléén toegang tot het VK hebt als reiziger met een geldig paspoort.

ABN-AMRO: Verlengen steun reissector zinvol

Dinsdag 14 september 2021
‘Vraag naar buitenlandvakanties zal opleven na het opheffen van de coronamaatregelen. Dat maakt ook het verlengen van de steunmaatregelen zinvol voor de vele levensvatbare bedrijven in de toeristische industrie”, zo eindigt het rapport van ABN AMRO. Reiskoepel ANVR ziet hiermee haar visie bevestigd en dringt er bij het kabinet op aan de steun aan de reissector, die het door de coronapandemie al 1,5 jaar zwaar te verduren heeft, te verlengen.
Reisinformatie
per bestemming
Je hebt
een klacht?
ANVR voor jou
als klant
Eerlijke voorwaarden
Je geld in goede handen
Veilig reizen
Kwaliteit voorop
Verantwoord reizen
Zekerheid bij klachten

Mijn 

vraag

"Met antwoorden op veel gestelde vragen kom je een eind verder."

​​Leden

Nieuws​

c14dd0eb-5143-4347-b1f8-a9c8c783f360
Wie zijn er lid
van anvr?