Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Je bent hier:
ANVR  >  

ANVR ondertekent en verplicht zich tot klimaatverdrag Glasgow

Maandag 8 november 2021
In Glasgow vindt voor de 26e keer de VN Klimaattop plaats (COP26); wereldleiders en beleidsmakers bespreken wat de wereld kan doen om de klimaatcrisis op te lossen. Reisbrancheorganisatie ANVR vindt het belangrijk haar verantwoordelijkheid te nemen in de duurzame toekomst van het toerisme en heeft hiervoor de 'Glasgow declaration on climate action in tourism' getekend als een van de eerste Europese reisbrancheorganisaties.

Blijf op de hoogte van de maatregelen die jouw vakantiebestemming stelt

Zondag 7 november 2021
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken komt -na overleg met andere ministeries en overheidsinstanties- tot een reisadvies of aanpassingen van deze reisadviezen. De ANVR-reisonderneming kan jou op het moment van boeken precies vertellen welke maatregelen je moet nemen om veilig en verantwoord jouw vakantiebestemming te bezoeken. Maar met alle veranderingen, is het goed om op de hoogte te blijven.

ANVR blijft in overleg met BuZa: aanpassing systematiek reisadviezen

Zaterdag 6 november 2021
De ANVR blijft in overleg met Buitenlandse Zaken over de aanpassing van de systematiek als het gaat om de reisadviezen voor landen buiten Europa. Waar binnen Europa de landen geel of groen kleuren, is dat buiten Europa vooralsnog niet het geval. Het gaat daarbij om de huidige generieke oranje reisadviezen om te zetten naar maatwerk; dus aanpassen naar een individueel reisadvies per land, zoals dat ook vóór corona het geval was.
Reisinformatie
per bestemming
Je hebt
een klacht?
ANVR voor jou
als klant
Eerlijke voorwaarden
Je geld in goede handen
Veilig reizen
Kwaliteit voorop
Verantwoord reizen
Zekerheid bij klachten

Mijn 

vraag

"Met antwoorden op veel gestelde vragen kom je een eind verder."

​​Leden

Nieuws​

8b4c22cf-506a-4708-884d-21d615059102
Wie zijn er lid
van anvr?