Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Je bent hier:
ANVR  >  

Iedereen is gek op reizen: nu en ook vroeger

Maandag 22 februari 2021
Zo'n 2 jaar geleden, in een wereld waarin reisondernemers nog onbeperkt en wereldwijd reizen organiseerden en consumenten er grenzeloos van konden genieten, is de ANVR begonnen om haar geschiedenis vast te leggen tegen de achtergrond van de ontwikkelingen in Nederland en in de wereld die invloed hebben (gehad) op het toerisme. Na de presentatie van het boekje '50x Nederlandse reiswereld' tijdens de Vakantiebeurs 2020 is nu -een jaar later en in een totaal andere wereld- een historisch archief te vinden op de ANVR-website met noemenswaardige momenten uit 75 jaar reizen.

Heb jij een ‘Reisvoucher mét SGR-garantie’?

Maandag 22 februari 2021
Al sinds maart 2020 ligt de reiswereld praktisch stil; wij hebben vele reizen moeten annuleren vanwege de coronacrisis en jij kon niet op vakantie. Omdat we door de crisis niet in staat waren klanten binnen 14 dagen hun reeds betaalde reissom terug te betalen, is toen in samenwerking met ANVR en SGR de ‘Reisvoucher mét SGR-garantie’ ontwikkeld. De enige voucher die jou garantie biedt bij een faillissement van een reisonderneming. Lees verder, want misschien heb jij er ook wel één of zelfs meerdere ‘Reisvouchers mét SGR-garantie’.

Wij gaan straks weer reizen!

Maandag 26 oktober 2020
Dat is de intentie van een prachtig filmpje, gemaakt door Bright8 in samenwerking met de ANVR. We houden van reizen, want het verbindt, inspireert, brengt ons samen en we ontdekken. Nog even niet, maar straks ......
Reisinformatie
per bestemming
Je hebt
een klacht?
ANVR voor jou
als klant
Eerlijke voorwaarden
Je geld in goede handen
Veilig reizen
Kwaliteit voorop
Verantwoord reizen
Zekerheid bij klachten

Mijn 

vraag

"Met antwoorden op veel gestelde vragen kom je een eind verder."

​​Leden

Nieuws​

29b0c50a-ac7d-4496-8e4f-d0128f6a7941
Wie zijn er lid
van anvr?