Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Je bent hier:
ANVR  >  

Reis
t​ips​

ANVR voor jou
als klant
Eerlijke voorwaarden
Je geld in goede handen
Veilig reizen
Kwaliteit voorop
Verantwoord reizen
Zekerheid bij klachten
Controleer je de kleine lettertjes als je een reis boekt? De reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd.
Alleen betrouwbare bedrijven die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, mogen lid worden van de ANVR. ANVR-reisondernemingen zijn bovendien aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) of gelijkwaardig. Dat biedt je financiële zekerheid.
Je gaat soms naar verre bestemmingen, maar wat als daar iets mis gaat? Alle ANVR-touroperators zijn aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit betekent dat, in het geval zich een calamiteit voordoet tijdens je vakantie je de kosten vergoed krijgt.
Krijg je wel een deskundig en goed advies? ANVR-reisagenten en touroperators hebben de plicht hun personeel adequaat op te leiden. De ANVR ziet hierop toe. Je vakantie is dus in goede en deskundige handen. Ook voor een los vliegticket ben je bij een ANVR-reisonderneming aan het juiste adres.
Als vakantieganger ben je vast op zoek naar beleving, avontuur, cultuur en natuur. Jouw vakantie moet natuurlijk de ervaring van je leven zijn! Maar om ook in de toekomst prachtige bestemmingen te kunnen bezoeken en fantastische ervaringen te beleven, nemen ANVR reisondernemers de verantwoordelijkheid om hun steentje daar aan bij te dragen.
Welke garanties heb je als er toch iets mis gaat? ANVR-reisondernemingen helpen je bij klachten over je gemaakte reis. Zij respecteren ook alle uitspraken van de Geschillencommissie Reizen. De ANVR ziet toe dat de uitspraken van de Geschillencommissie ook door de leden worden nagekomen.
Reisinformatie
per bestemming
Je hebt
een klacht?

Mijn 

vraag

"Met antwoorden op veel gestelde vragen kom je een eind verder."
09812bd0-5412-42b7-9c61-6f92b7d5115e
Wie zijn er lid
van anvr?