Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVoucherfonds: informeer SGR hierover

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Voucherfonds: informeer SGR hierover

Donderdag 21 januari 2021
Door SGR is vorige week aan alle deelnemers een brief + aanvraagformulier verzonden met een uitleg over het SGR Voucherfonds. Het is belangrijk dat SGR een goed inzicht krijgt in de behoefte/belangstelling voor het fonds. Informeer dus SGR, ook indien je verwacht niet deel te nemen.

​​Door SGR en ANVR worden gesprekken gevoerd over de invoering van het Voucherfonds. Afgezien van goedkeuring door de EC in Brussel moet juridisch/financieel en organisatorisch het nodige worden geregeld. Vooruitlopend hierop is door SGR reeds gestart met een inventarisatie van de behoefte aan leningen bij het Voucherfonds onder de SGR-deelnemers. Op 12 januari is aan de deelnemers hierover een brief gezonden met een aanvraagformulier.
Met het invullen van het aanvraagformulier gaan ondernemers nog geen definitieve verplichting aan, aangezien voorwaarden, rentekosten e.d. nog niet bekend zijn. Echter, het is wel belangrijk voor SGR op dit moment te weten hoeveel bedrijven gebruik willen maken van het voucherfonds (en hoeveel niet).
De brief en aanvraagformulier zijn zo nodig nogmaals verkrijgbaar via sgr.nl/voucherfonds.

Ons dringende verzoek: laat deze week nog even weten of je (onder voorwaarden) wil deelnemen aan het voucherfonds. Op het formulier kan je ook invullen dat je geen gebruik gaat maken. Ook dat is belangrijk voor SGR om te weten. Voor de duidelijkheid: de ANVR heeft  geen inzicht in de individuele aanvragen hiervoor van bedrijven en krijgt dat uiteraard ook niet.