Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksSuccesvolle webinar Nieuwe CAO's in de Reisbranche nu beschikbaar in Travel College

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Succesvolle webinar Nieuwe CAO's in de Reisbranche nu beschikbaar in Travel College

Maandag 25 januari 2021
Afgelopen dinsdag 19 januari heeft Reiswerk de zeer drukbezochte webinar 'Nieuwe CAO's in de reisbranche, wat betekent dit voor mij?' gegeven. In 45 minuten spraken Loes Dreschler (CNV) en Frank Radstake (ANVR) over de vier CAO's; wat de wijzigingen precies in hielden en was er ruimte voor vragen.

CAO2020_klein - kopie.jpg
Tijdens dit webinar werd gesproken over de veranderende arbeidsvoorwaarden in de CAO Reisbranche. Hierbij werd o.a. ingegaan op de toeslagen bij bijzondere uren, vergoedingen bij bereikbaarheidsdiensten en de nieuwe afspraken over reisleiders & reisbegeleiders. Ook werd er kort stil gestaan bij de CAO Reiswerk en de CAO 3e ww-jaar.  Tot slot kwam de CAO Pensioen aan bod. Bij dit gedeelte van de webinar werd er een uitleg gegeven over de overstap van Reiswerk Pensioenen naar PGB. De reden voor de overstap en de gevolgen hiervan kwamen daarbij uitgebreid aan bod. Na afloop van de webinar was er nog de gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Heb je de webinar gemist en wil je het graag terugkijken? Log dan in op Travel College en bekijk de hele webinar direct terug!

Wil je de CAO Reisbranche​ inzien? Kijk dan op Reiswerk.nl of op het ledendeel van www.anvr.nl.