Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR vraagt leden mee te denken met ANVR van de toekomst

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR vraagt leden mee te denken met ANVR van de toekomst

Dinsdag 2 februari 2021
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 7 januari jl. heeft het bestuur van de ANVR een toelichting gegeven op de plannen en de activiteiten van de ANVR in 2021. Het bestuur heeft de plannen de naam 'ANVR light' gegeven, wat zoveel betekent als dezelfde dienstverlening, maar op een andere manier georganiseerd. Ook kondigde het bestuur aan gedurende het jaar graag met de leden in gesprek te gaan over de ANVR van de toekomst (2022 en verder).

"We zijn als bestuur meteen enthousiast aan de slag gegaan met het voorbereiden van een aantal sessies met de leden over de ANVR van de toekomst", zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. "Die sessies willen we graag aan het begin van het tweede kwartaal organiseren. Het liefst doen we dat natuurlijk met fysieke sessies, maar als dat tegen die tijd nog niet kan organiseren we een aantal digitale sessies".

"De komende periode vragen we jullie in onze voorbereiding alvast mee te denken met ons, om te beginnen vandaag, door één heel simpele (open) vraag te beantwoorden: aan welke ondersteuning vanuit de ANVR heb jij als ANVR lid behoefte? Wees vooral vrij in het beantwoorden van de vraag: het is nadrukkelijk niet nodig je te beperken tot de dienstverlening die de ANVR nu al biedt. Veel dank voor jullie medewerking", aldus Oostdam.

Voor vragen over de enquête kunnen jullie contact opnemen met Frank Radstake via fradstake@anvr.nl

De link naar de enquêtevraag is te vinden op de besloten pagina van de Ledenvergadering bij 'Handige sites' (zie rechterkant pagina).