Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTWI maakt 26 februari een ronde door Nederland! Zorg op tijd voor je bestelling!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
TWI maakt 26 februari een ronde door Nederland! Zorg op tijd voor je bestelling!

Vrijdag 5 februari 2021
Door de huidige lockdown vindt geen bezorging van gidsen bij de agenten meer plaats: De bezorgdienst van TWI komt immers voor een gesloten deur. Reisorganisatoren kunnen zo hun nieuwste gidsen niet bij de reisbureaus laten bezorgen. Ook voor de reisbureaus is het lastig b.v. wanneer klanten (telefonisch/mail) om gidsen vragen, maar ook beschikken zij niet of de gidsen zodra winkels weer open mogen en/of klanten weer reizen kunnen gaan boeken.

Daarom is aan agenten, touroperators en TWI de volgende oplossing voorgesteld. Op vrijdag 26 februari worden gidsen die bij TWI liggen bezorgd bij de reisbureaus. Reisbureaus zorgen er voor dat op die dag er iemand is om de gidsen in ontvangst te nemen. Dit betekent wél het volgende:
Reisorganisatoren: informeer uw afnemers en zorg dat uiterlijk 18 februari uw gidsen beschikbaar zijn bij TWI
Reisbureaus: zorg dat op 26 februari iemand de gidsen in ontvangst kan nemen, en zorg uiterlijk 18 februari dat je bestelling hiervoor bij TWI ligt. Neem zo nodig contact op met
salessupport van TW : 0172 536000 of info@twi.nl
Samen kunnen we er zo voor zorgen dat reisorganisatoren hun gidsen bij de reisagenten kunnen laten bezorgen en zij kunnen beschikken over de nieuwste brochures.