Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReiswerk start groot arbeidsmarktonderzoek voor de reisbranche

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reiswerk start groot arbeidsmarktonderzoek voor de reisbranche

Vrijdag 5 februari 2021
Deze week start Reiswerk een groot en belangrijk arbeidsmarktonderzoek in de reissector. Als arbeidsmarktfonds is het de taak van Reiswerk om in kaart te brengen wat de impact is van de coronacrisis op de werkgelegenheid in de gehele reisbranche. Hoe is de situatie veranderd ten opzichte van voor de crisis en hoe ontwikkelt het zich de komende jaren? Het is een onderzoek dat een schat aan waardevolle informatie oplevert voor iedereen die werkzaam is in de sector of interesse heeft in een baan in de reissector.

​Onderdeel van het arbeidsmarktonderzoek is een enquête onder werkgevers. Deze week ontvangen werkgevers in de reissector een uitnodiging om deel te nemen aan het arbeidsmarktonderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn zeer belangrijk voor de sector. Het is dan ook van groot belang dat zoveel mogelijk bedrijven hieraan deelnemen. Alleen dan kan er een zo goed mogelijk beeld geschetst worden van de huidige situatie in de reissector.

Heeft jouw organisatie (die wel onder de  cao-reisbranche valt) geen uitnodiging gehad? Neem dan contact op met Esther Gathier van Reiswerk.