Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Vragenuurtje vrijdag 12 februari met deelname ACM

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Vragenuurtje vrijdag 12 februari met deelname ACM

Maandag 8 februari 2021
As vrijdag is er weer gelegenheid voor ANVR-leden om tussen 12:00 en 13:00 uur vragen te stellen aan ANVR-medewerkers en juristen. Je kunt terecht voor vragen over actuele onderwerpen zoals de SGR bijdrage die vorige week is ingegaan, Reisvouchers, het Voucherfonds, reisadviezen, PCR- en sneltesten, vliegbelasting, steunmaatregelen van de overheid enz. Deze week staat het eerste half uur in het teken van een presentatie door de ACM over toezicht op de reisbranche in 2021.

"We zijn blij dat de ACM bereid is een toelichting te geven op de wijze waarop zij toezicht op de reisbranche in 2021 zien", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Natuurlijk zal er ook ruimte zijn om jullie vragen te beantwoorden. Omwille van de goede voorbereiding door de ACM verzoeken we jullie eventuele vragen alvast per mail aan ons toe te sturen. Dat kan uiterlijk dinsdag 9 februari a.s. 17.00 uur via fradstake@anvr.nl. De ACM kan de beantwoording dan proberen mee te nemen in hun voorbereiding".

"Vanzelfsprekend is het ook mogelijk aanstaande vrijdag tijdens het vragenuurtje nog je vragen te stellen aan de ACM. In beide gevallen geldt dat de ACM bij beantwoording niet in zal gaan op individuele gevallen, maar alleen in algemene zin een toelichting kan geven", aldus Radstake.

Schrijf je in via het agenda item​ (achter inlog).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen. Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je ook op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.