Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Vragenuurtje vrijdag 19 februari met deelname Voucherfonds

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Vragenuurtje vrijdag 19 februari met deelname Voucherfonds

Maandag 15 februari 2021
As vrijdag is er weer gelegenheid voor ANVR-leden om tussen 12:00 en 13:00 uur vragen te stellen aan ANVR-medewerkers en juristen. Je kunt terecht voor vragen over actuele onderwerpen, al dan niet Covid-gerelateerd. Deze week staat het eerste half uur helemaal in het teken de oprichting van het zogenoemde Voucherfonds.

​"Afgelopen vrijdag was de ACM te gast tijdens het vragenuur. Daarbij werd al een aantal keren gerefereerd aan het Voucherfonds. We zijn blij dat Don Kaspers deze week bereid is een toelichting te geven op de wijze waarop invulling gaat worden gegeven aan het Voucherfonds", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Natuurlijk zal er ook meer dan voldoende ruimte zijn om jullie vragen te beantwoorden."

Schrijf je in via het agenda item (achter inlog).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen. Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je ook op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.