Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksANVR en Buitenlandse Zaken trekken samen op

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR en Buitenlandse Zaken trekken samen op

Donderdag 17 januari 2019
Voor een goede voorbereiding van de Nederlandse reiziger werken het ministerie van Buitenlandse Zaken en reiskoepel ANVR verder samen. De reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken worden door de ANVR duidelijker onder de aandacht gebracht in de brochure voor reizigers 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'. Dit maakte Minister Blok van Buitenlandse Zaken in overleg met de ANVR afgelopen maandag bekend.

"Buitenlandse Zaken en de reisorganisaties hebben een gezamenlijk belang: dat Nederlandse reizigers wereldwijd veilige en mooie reizen maken. Ik ben daarom heel blij dat de ANVR onze reisadviezen actief onder de aandacht brengt bij de reiziger. Zo zorgen we er samen voor dat de Nederlander goed geïnformeerd op reis gaat. Het is mijn ambitie om dergelijke samenwerkingen met partners in de reiswereld uit te breiden", aldus Blok tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van het ministerie met partners uit de reiswereld.

Frank Oostdam, directeur van de ANVR: "De ANVR stelt Nederlandse reizigers nu al via www.anvr.nl op landenniveau op de hoogte van de inhoud van alle reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken (www.anvr.nl/reisinformatie/bestemmingen.aspx).
Buitenlandse Zaken en de ANVR breiden die samenwerking nog verder uit. Vanaf nu neemt de ANVR ook een verwijzing naar de reisadviezen op in hun brochure. De bij de ANVR aangesloten organisaties verwijzen alle zakelijke en vakantiereizigers die een reis boeken naar deze brochure."

Leden vinden deze tekstaanpassingen in de ANVR-brochure 2019 onder www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf en in de ANVR Reizigersvoorwaarden onder www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf.