Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​ANVR-Vragenuurtje as vrijdag 26 februari

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​ANVR-Vragenuurtje as vrijdag 26 februari

Maandag 22 februari 2021
Via de agenda op het ledendeel van www.anvr.nl kun je weer inschrijven voor het ANVR-vragenuurtje op 26 februari van 12:00 tot 13:00 uur. ANVR medewerkers en juristen zitten weer klaar om vragen te beantwoorden van ANVR Reisprofessionals.

We zijn nu bijna een jaar onderweg na de eerste uitgifte van SGR-gedekte Reisvouchers. De eerste terugbetalingen van deze reisvouchers komt naderbij, waarbij het Voucherfonds een rol moet gaan spelen. Vorige week zijn hier veel vragen over beantwoord en vandaag zijn de do's en don'ts en een concept klantbrief in het ANVR nieuws meegenomen. Heb je hierover nog vragen die nog niet zijn meegenomen in de FAQ's op sgr.nl/voucherfonds of het ledendeel van de ANVR website dan kun je deze stellen tijdens het vragenuur, maar ook andere onderwerpen komen zeker aan bod. Dus heb je vragen of wil je iets delen met deelnemende reisprofessionals, schrijf je in via de agendamodule.

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).
De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.
Uiteraard houden we je ook op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.