Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDo's & don'ts bij uitbetalen 'Reisvoucher met SGR-garantie'

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Do's & don'ts bij uitbetalen 'Reisvoucher met SGR-garantie'

Maandag 22 februari 2021
Binnenkort hebben klanten die de eerste Reisvouchers half maart verleden jaar hebben ontvangen het recht op terugbetaling door de reisonderneming. Wij informeren je graag over de wijze van terugbetalen van de uitstaande 'Reisvouchers met SGR-garantie' aan de klant.

​​Klanten die de eerste vouchers half maart verleden jaar hebben ontvangen hebben -als dat nog niet is gebeurd- binnenkort het recht op terugbetaling door de reisonderneming: namelijk binnen uiterlijk 12 maanden, de geldigheidsduur van de Reisvoucher na datum van uitgifte. En er volgen nu iedere maand nieuwe klanten die een jaar na uitgifte van de aan hen verstrekte 'Reisvoucher' recht hebben op het omwisselen van die voucher.

Voor jou als reisonderneming hebben ANVR en SGR de 'Do's & don'ts' op een rijtje gezet, waarmee je rekening moet houden bij het uitbetalen.
Om je te helpen richting de consument hebben wij ook een 'klantbrief' samengesteld die je kunt gebruiken en kunt opmaken in je eigen 'look & feel' op eigen (digitaal) briefpapier. Een worddocument van deze biref vind je in de downloads op de informatiepagina over de Reisvoucher.​

Kijk voor relevante informatie en veel gestelde vragen ook regelmatig op sgr.nl/voucherfonds en op de ANVR-website.
Deze FAQ's worden met regelmaat aangevuld en geactualiseerd.