Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR en Travelife slaan handen ineen met speciale aanbieding voor ANVR-leden

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR en Travelife slaan handen ineen met speciale aanbieding voor ANVR-leden

Dinsdag 2 maart 2021
ANVR publiceerde in 2013 haar toekomstvisie op toerisme 2025. Als belangrijkste doelstelling voor 2025 geldt dat dan duurzaam toeristisch ondernemen (Better holidays) is geïntegreerd in de bedrijfsvoering van de ANVR leden. Dat doen we door op basis van samenwerking duurzaam toeristisch ondernemen te versnellen. Onderdeel daarvan is de samenwerking die de ANVR heeft met Travelife. De komende periode bieden ANVR en Travelife samen een gratis traject aan voor alleen ANVR-leden om de status van Travelife partner te bereiken.

​"Travelife is een management- en certificeringsprogramma voor o.m. reisorganisaties die duurzaam willen ondernemen. Het gaat daarbij om commitment en een (steeds) duurzame bedrijfsvoering. Travelife is eenvoudig inzetbaar en betaalbaar w​at ANVR reisondernemingen kan helpen bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten", zegt Frank Radstake van de ANVR. "ANVR leden die hiermee aan de slag willen kunnen dat nu in 2021 gratis doen. Travelife biedt op ons verzoek een tweetal gratis seminars, een gratis lidmaatschap voor 2021 én gratis 1-op-1 coaching om Travelife partner te worden".

Donderdag 25 maart a.s. vindt van 16.00-17.00 uur het eerste webinar plaats waarin Travelife algemene informatie geeft over Travelife partner en waar er uitgebreid ruimte is om vragen te stellen. Aanmelden kan via de agendamodule