Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksBuitengewone digitale Algemene Ledenvergadering op 30 maart 2021

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Buitengewone digitale Algemene Ledenvergadering op 30 maart 2021

Dinsdag 16 maart 2021
Het bestuur van de ANVR nodigt de leden uit voor de (buitengewone) 80ste Algemene Ledenvergadering van de ANVR die wordt gehouden op dinsdag 30 maart a.s. van 16.00-17.00 uur. Deze ledenvergadering vindt plaats na oproep daartoe door ANVR-leden en wordt digitaal georganiseerd.

​"Het bestuur heeft vorige week een oproep ontvangen van D-rt Groep, DTA, Travel XL, The Travel Company Direct, Face2Face Travel, The Travel Club Reisbureau, Travel Counsellors Nederland, ITAC en Otravo B.V.  met het verzoek een (buitengewone) Algemene Ledenvergadering te organiseren. Aangezien deze 9 leden samen over meer dan een/tiende deel van het totaal der stemmen dat aan de leden toekomt beschikken, is het bestuur verplicht daaraan binnen veertien dagen gevolg te geven door het bijeenroepen van een ledenvergadering op een termijn van niet langer dan vier weken na ontvangst van het desbetreffende bericht. Dat is zo geregeld in art. 10 lid 4 van de ANVR Statuten", zegt Frank Radstake van de ANVR.

"Het enige punt dat op de agenda staat betreft de ANVR contributie voor het lopende contributiejaar en is conform het verzoek van de 9 ANVR-leden als volgt geformuleerd: "aanpassing van de bijdrage aan ANVR over het boekjaar 2021 waarbij aangesloten wordt bij de marktsituatie en de financiële positie van de ANVR-leden", zegt Radstake. "Eventuele vergaderstukken worden uiterlijk 23 maart a.s. via de ANVR-site ter beschikking gesteld". 

Als je deel wilt nemen aan de ALV kun je je aanmelden via de agenda .

Let op: de vergadering is vanzelfsprekend alleen voor directe leden van de ANVR. Aangezien de vergadering digitaal wordt georganiseerd kan er – ook om digitale stemming mogelijk te maken – zich per onderneming helaas maar één deelnemer aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering.