Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLedenvergadering akkoord met aanpassing termijn contributiebetaling

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Ledenvergadering akkoord met aanpassing termijn contributiebetaling

Woensdag 31 maart 2021
De ledenvergadering van de ANVR is op 30 maart akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om de contributiebetaling 2021 door de leden later te laten plaatsvinden. De aanpassing volgde op het verzoek van een aantal leden, verwijzende naar de liquide positie van veel bedrijven op dit moment.

In het bestuursvoorstel dienen ANVR leden uiterlijk 1 oktober 2021 50% van de contributienota 2021 te voldoen, In dat geval is het toegestaan de resterende 50% contributie uiterlijk 1 maart 2022 te voldoen. Wanneer 50% van de contributienota  uiterlijk 1 oktober niet is voldaan, vervalt de mogelijkheid tot uitgestelde betaling van de overige 50%.

De hoogte van de te betalen contributie voor 2021 wordt dus niet aanpast; alleen is de 1e en 2e termijn van betaling later. De ANVR hoopt zo de lidbedrijven enigszins tegemoet te komen.

Wij wijzen er op dat, indien 1 oktober 2021 niet 50% van de contributienota is voldaan, de totale contributie terstond opeisbaar is. Uiteraard wordt een snellere contributiebetaling door de ANVR zeer op prijs gesteld! ​