Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksD-rt Retail BV dinsdag 6 april 2021 failliet verklaard

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
D-rt Retail BV dinsdag 6 april 2021 failliet verklaard

Dinsdag 6 april 2021
Op dinsdag 6 april 2021 is D-rt Retail BV (handelend onder de namen D-reizen en VakantieXperts) failliet verklaard door de rechtbank in Haarlem. Daarmee is het lidmaatschap van de ANVR per heden eveneens komen te vervallen. D-reizen heeft 285 winkels en een website in Nederland. Let op: de franchise-ondernemingen die opereren onder dezelfde merknaam VakantieXperts vallen buiten het faillissement en zijn nog steeds lid van de ANVR.

​Reizigers die van D-reizen of VakantieXperts een reisvoucher met SGR-dekking hebben ontvangen, of daar een reis hebben geboekt, kunnen binnenkort terecht bij het garantiefonds. SGR laat vandaag weten op hun website:

"Op 6 april 2021 is D-RT Retail BV, handelend onder de namen D-Reizen en VakantieXperts, gevestigd te Hoofddorp failliet verklaard. De franchise ondernemingen die opereren onder de merknaam VakantieXperts vallen buiten het faillissement.

SGR gaat nu, in overleg met de aangestelde curator, alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten die bij of via D -RT Retail BV een reis hebben geboekt te helpen. Mocht u een voucher hebben, dan is die gedekt.

Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van D-RT Retail BV individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website (www.sgr.nl) en onze social media in de gaten voor de laatste updates. Op dit moment beschikt SGR niet over uw gegevens. Wij kunnen om die reden individuele vragen niet beantwoorden via de e-mail of telefoon."