Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR organiseert donderdag 15 april met Vakantiebeurs inspiratiesessie

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR organiseert donderdag 15 april met Vakantiebeurs inspiratiesessie

Donderdag 8 april 2021
Na een jaar waarbij het vooral bij dromen over vakantie bleef, komt het moment waarop we weer echt op reis mogen, steeds dichterbij. De 'I ♥ Travel' show – over een paar maanden – wordt een interactieve online reisbeleving die vakantieliefhebbers even wil doen wegdromen. Vakantiebeurs Festival laat consumenten via een online platform bijzondere droombestemmingen zien en toont hoe veilig reizen er in 2021 uitziet.

​Onder het thema 'Dream now, travel soon', zetten we met de branche reizen weer in een positief daglicht, bieden we inspiratie én de mogelijkheid om te boeken voor de naderende zomer en de periode daarna. Door te kijken, luisteren, lezen, praten, meedoen én te proeven start de vakantie-voorpret al vanachter het beeldscherm.

"We hebben als reissector meer dan wat dan ook behoefte aan perspectief. Perspectief op boekingen, perspectief op weer kunnen reizen. Tijdens de inspiratiesessie op donderdag 15 april aanstaande van 17.00-18.00 uur (online via Teams) vertelt Thecla Amoureus, project manager van de Vakantiebeurs over dit nieuwe online concept en de mogelijkheden die er zijn voor branchepartijen om aan te haken en consumenten te bereiken. Natuurlijk is er ook ruim de mogelijkheid voor het stellen van vragen", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Daarmee sluit de Vakantiebeurs ook perfect aan bij onze campagne Just book it!".

Aanmelden voor de digitale sessie kan hier (achter inlog).