Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR vernieuwt raamcontract met Lagro Geelkerken Advocaten

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR vernieuwt raamcontract met Lagro Geelkerken Advocaten

Donderdag 8 april 2021
De ANVR heeft het onlangs het raamcontract met Lagro Geelkerken Advocaten vernieuwd. ANVR-leden krijgen 15% korting op de standaarduurtarieven. Tevens is het uurtarief inclusief de opslag van algemene kantoor kosten (gebruikelijk zo`n 5 %).

​                                 LogoLaGro.jpg

Als bekend is vanaf 1 januari Nick de Leeuw niet meer werkzaam voor de ANVR. Nick neemt nog wel regelmatig deel aan het vragenuurtje van de ANVR op vrijdag maar dan vanuit zijn rol als SGR-bestuurder.
Jarenlang werkte hij bij Lagro Geelkerken advocaten. ANVR deed hierbij niet alleen een beroep op Nick, maar ook op vele van zijn collega's. Dit team van advocaten is en blijft uiteraard gewoon branchepartner van de ANVR en kan je naast reisrecht ook adviseren over contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, ICT- en privacy.

Met Lagro Geelkerken heeft de ANVR het raamcontract vernieuwd. ANVR-leden krijgen 15% korting op de standaarduurtarieven. Tevens is het uurtarief inclusief de opslag van algemene kantoor kosten (gebruikelijk zo`n 5 %) zodat die niet (meer) apart in rekening wordt gebracht. Meer informatie over het raamcontract van de ANVR met Lagro Geelkerken is te vinden op het ledendeel bij Ledenvoordeel (achter inlog).  
Contactpersonen voor ANVR leden zijn mr. Pieter van Deurzen (tel: 070-7900131 of email: p.vandeurzen@lgga.nl ) en Anita Nelis (tel: 070-7900135 of email: a.nelis@lgga.nl).