Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksInspiratiesessie Vakantiebeurs morgen van 17:00 -18:00

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Inspiratiesessie Vakantiebeurs morgen van 17:00 -18:00

Woensdag 14 april 2021
Je kunt je vandaag nog inschrijven voor deze bijeenkomst morgen, donderdag 15 april, van 17:00 – 18:00 uur (online via Teams). Per abuis was in het agenda-item een foutieve tijd opgenomen. Dit is inmiddels recht gezet. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Thecla Amoureus, project manager van de Vakantiebeurs over een nieuw online concept en de mogelijkheden die er zijn voor branchepartijen om aan te haken en consumenten te bereiken.

​Na een jaar waarbij het vooral bij dromen over vakantie bleef, komt het moment waarop we weer echt op reis mogen, steeds dichterbij. De 'I ♥ Travel' show – over een paar maanden – wordt een interactieve online reisbeleving die vakantieliefhebbers even wil doen wegdromen. Vakantiebeurs Festival laat consumenten via een online platform bijzondere droombestemmingen zien en toont hoe veilig reizen er in 2021 uitziet.

Onder het thema 'Dream now, travel soon', zetten we met de branche reizen weer in een positief daglicht, bieden we inspiratie én de mogelijkheid om te boeken voor de naderende zomer en de periode daarna. Door te kijken, luisteren, lezen, praten, meedoen én te proeven start de vakantie-voorpret al vanachter het beeldscherm.

"We hebben als reissector meer dan wat dan ook behoefte aan perspectief. Perspectief op boekingen, perspectief op weer kunnen reizen. Daarmee sluit de Vakantiebeurs perfect aan bij onze campagne Just book it!", aldus Frank Radstake.

Aanmelden voor deze digitale inspiratiesessie kan hier (achter inlog).