Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNeem nu nog gratis deel aan het ANVR Travelife certificeringsprogramma

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Neem nu nog gratis deel aan het ANVR Travelife certificeringsprogramma

Dinsdag 20 april 2021
Zet stappen in duurzaamheid en draag bij aan een betere toerisme industrie én verbeter je organisatie intern door middel van het Travelife certificeringsprogramma. Travelife helpt reisorganisaties te verduurzamen aan de hand van vastgestelde criteria en standaarden. Deze standaarden geven richtlijnen aan op het gebied van duurzaamheidsmanagement, sociaal beleid, communicatie met partners, selectie van accommodaties en excursies en klantencommunicatie.

​"Door het Travelife systeem te volgen, werk je gestructureerd aan het verbeteren van interne en externe duurzaamheid. De online rapportage tool biedt uitgebreide uitleg en tips om aan de standaarden te kunnen voldoen. Als Travelife Partner or Certified reisorganisatie ben je makkelijker zichtbaar voor consumenten die op zoek zijn naar duurzaam toerisme. Daarbij verbeter je ook het merkimago en reputatie als duurzame reisorganisatie", zegt Frank Radstake van de ANVR.

"Woensdag 21 April vindt er een sessie plaats waarbij het Travelife systeem uitgelegd wordt met tips en tricks om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast kun je 1-op-1 met Travelife coach Anne de Jong aan de slag. Voor 2021 is dit gehele aanbod gratis voor ANVR leden. Voor vragen over het programma kun je haar mailen via a.dejong@travelife.info", zegt Radstake.