Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReisadviestool via verbond van verzekeraars beschikbaar

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reisadviestool via verbond van verzekeraars beschikbaar

Maandag 10 mei 2021
Door het Verbond van Verzekeraars is een tool ontwikkeld waarmee bedrijven kunnen zien wat de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken in het verleden zijn geweest. Als je geïnteresseerd bent vragen we je de ANVR te informeren. Mogelijk kan een collectief abonnement worden genomen.

reisadviestoolBondvVerzKl.jpgDe tool 'https://www.verzekeraars.nl/verzekeringsthemas/schade/reis/reisadviestool', geeft een overzicht van de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken per land in de afgelopen maanden. Je kan daarmee zien welk advies in een bepaald land/gebied in een bepaalde periode gold. In deze video wordt dit verder uitgelegd.

Een check bij een aantal leden enkele maanden geleden liet zien dat het geen "need to have" was mede gelet op de kosten. Voor reisorganisatoren is de situatie van een land in het afgelopen jaar veelal wel bekend of minder van belang dan voor verzekeraars. Inmiddels is de prijs verlaagd en zijn de voorwaarden aangepast.
Bedrijven kunnen deze informatie nu voor € 420 per jaar (1e maand gratis) krijgen.
Indien je belangstelling hebt, laat het de ANVR weten via ledeninfo@anvr.nl.

Wanneer er meer dan 7 bedrijven geïnteresseerd zijn, kan het verstandiger zijn als branche een abonnement te nemen (en de kosten onder de geïnteresseerden te verdelen). Indien er minder bedrijven interesse tonen, zullen wij de bedrijven adviseren zich individueel aan te sluiten. 
Reacties graag uiterlijk vrijdag 14 mei.