Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR en overheid organiseren ledenwebinar over learnings testreizen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR en overheid organiseren ledenwebinar over learnings testreizen

Woensdag 19 mei 2021
De ANVR organiseert samen met de Nederlandse overheid een webinar over de uitkomsten van de testreizen naar Rhodos en Gran Canaria, die in april respectievelijk mei zijn georganiseerd door Sunweb / Transavia en TUI / Corendon. De gedragsonderzoekers die tijdens de reizen zijn mee geweest geven een uitgebreide toelichting op hun bevindingen. Het webinar vindt plaats op vrijdag 28 mei a.s. van 11.00-12.00 uur.

​"De testreizen waren eerst en vooral ook gedragsstudie-reizen. We hebben in hapklare brokken in kaart gebracht wat een reiziger allemaal meemaakt tijdens een reis. Gedragsonderzoekers observeerden hoe de reizigers om zijn gegaan met de gedragsadviezen die ze kregen en op welke manier de handhaving op de afspraken werd geregeld op de verschillende touch points. In een uurtje proberen we iedereen bij te praten over de belangrijkste uitkomsten van de testreizen en de learnings daarvan voor de reizen die we de komende zomer kunnen gaan uitvoeren en de advisering daarover aan de reizigers," zegt Frank Radstake van de ANVR. "Deze webinar is wat mij betreft een must-have voor alle ANVR reisondernemingen die de komende periode weer reizen gaan uitvoeren".

Aanmelden kan via de agenda-module. Aansluitend is (via een ander agenda-item en een andere link) het wekelijkse vragenuurtje.