Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​Het kan nog: vrijblijvend een lening Voucherfonds aanvragen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​Het kan nog: vrijblijvend een lening Voucherfonds aanvragen

Woensdag 19 mei 2021
Ben je reisagent of reisorganisatie en heb je nog geen aanvraag gedaan voor een lening uit het Voucherfonds? Je kunt deze nog steeds en geheel vrijblijvend aanvragen! Maar dien je deze pas na 31 mei 2021 in, dan kan het zijn dat jouw aanvraag een langere doorlooptijd heeft, omdat het Voucherfonds-team dat de aanvragen beoordeelt vanaf dat moment wordt afgeschaald.

Inmiddels zijn al ruim 120 reisbedrijven door SGR op weg geholpen met een lening-aanvraag uit het Voucherfonds dat door de overheid is voorzien van een maximale financieringsfaciliteit van € 400 miljoen. Daarnaast heeft het Voucherfonds nog enkele tientallen aanvragen in behandeling.

Er staat een reisonderneming echt niets in de weg om een aanvraag in te dienen, want het biedt alleen maar voordelen. Zo kost het aanvragen van een lening niets en kun je altijd nog besluiten om een aangevraagde en goedgekeurde lening uiteindelijk toch niet te gebruiken. Je gaat namelijk pas rente en aflossing betalen als je de lening gaat inzetten om vouchers terug te betalen.

Dus wacht niet te lang; je kunt je aanvraag als reisagent of reisorganisatie nog steeds indienen. Het Voucherfonds wil niets liever dan zoveel mogelijk reisondernemingen weer op weg helpen, maar moet ook ‘op de kleintjes letten’ en wil dus haar team van professionals niet onnodig lang hiervoor in dienst houden. Daarom wordt vanaf 1 juni 2021 het Voucherfonds-team dat de aanvragen beoordeelt afgeschaald.  

Overtuigd van het aanvragen?  
Prima! Je hebt eerder een uitnodiging ontvangen met persoonlijke inloggegevens om gebruik te kunnen maken van de portal om een lening aan te vragen. Als jij deze volledig hebt ingevuld, gaat het Voucherfonds jouw aanvraag beoordelen en bekijken of je voor financiering in aanmerking komt.
Heb je deze inloggegevens niet meer of wil je nog wat nadere informatie?
Kijk op www.sgr.nl/voucherfonds  of neem contact op met het Voucherfonds via info@voucherfonds.nl