Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder vragenuurtje morgen 28 mei 12.00-13.00 uur

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder vragenuurtje morgen 28 mei 12.00-13.00 uur

Donderdag 27 mei 2021
Je kunt je vandaag nog inschrijven voor het 20ste vragenuurtje van 2021. ANVR-, SGR- en Voucherfondscollega's zitten weer klaar vraagstukken van leden te behandelen, zoals over het Voucherfonds, testen, 'coronapaspoort', proefreizen, reisadviezen en andere actuele onderwerpen. Daarnaast kijken we als gebruikelijk terug op de voorgaande week en vooruit naar de komende periode.

​Schrijf je in via de agendamodule (achter inlog met je eigen zakelijke e-mailadres)

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen. Het is dus niet nodig eerder een link te vragen.

Let op: voorafgaand aan het vragenuurtje vindt het webinar plaats over de uitkomsten van de testreizen en wat die betekenen voor de advisering van reizigers voor de komende periode, door overheid en door reisondernemingen. Daarvoor kun je je aanmelden via deze link en ontvang je eveneens morgen een separate link.