Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLaatste kans: aanmelden ledenwebinar over learnings testreizen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Laatste kans: aanmelden ledenwebinar over learnings testreizen

Donderdag 27 mei 2021
Je kunt je nog inschrijven voor het ledenwebinar van de ANVR over de learnings van de testreizen. De ANVR organiseert samen met de Nederlandse overheid een webinar over de uitkomsten van de testreizen naar Rhodos en Gran Canaria, die in april respectievelijk mei zijn georganiseerd door Sunweb / Transavia en TUI / Corendon. De gedragsonderzoekers die tijdens de reizen zijn mee geweest geven een uitgebreide toelichting op hun bevindingen. Het webinar vindt plaats morgen van 11.00-12.00 uur.

"Naast een toelichting door de gedragsonderzoekers, geven Sunweb en TUI/Corendon een korte toelichting op hun learnings uit de testreizen. Afsluitend vertelt de overheid wat het betekent voor de communicatie aan de reiziger de komende periode, zowel door de overheid als door reisorganisaties. En net als bij de wekelijkse vragenuurtjes is er voldoende ruimte tot het stellen van vragen", zegt Frank Radstake van de ANVR. 

Aanmelden kan via de agenda-module. Aansluitend is (via een ander agenda-item en een andere link) het wekelijkse vragenuurtje.