Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksMeld je nu aan voor Purpose Workshops

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Meld je nu aan voor Purpose Workshops

Woensdag 6 februari 2019
Purpose is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Meer dan 50% van de Nederlandse organisaties heeft haar purpose gevonden en verwoord. Nog eens 26% van de organisaties is er mee bezig. Niet alleen voelen eigenaren/directies van organisaties dat het over méér moet gaan dan tevreden klanten en goede bedrijfsresultaten. Ook medewerkers hechten steeds meer belang aan de identiteit en de intentie van een organisatie. Zoals te verwachten was, geldt dit helemaal voor Millennials, maar opvallend genoeg ook voor werknemers boven de 45 met een piek tussen de 55 en 60 jaar. Purpose gaat over de impact die je als organisatie wil hebben in de maatschappij. Organisaties die werken vanuit een purpose kunnen rekenen op meer kansen op de arbeidsmarkt, minder vertrekgeneigdheid van medewerkers (-300%) plus een positievere aanbeveling door klanten (+72%).

ANVR's TravelTomorrow platform wil een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de reissector. En in dat kader organiseerde in 2018 de ANVR een serie van 4 masterclasses over het ontwikkelen, formuleren en implementeren van purpose. De masterclasses werden verzorgd door Joris van Zoelen van adviesbureau Synergie. Joris was - samen met Zita Schellekens van Heineken - opening key-note tijdens het ANVR Congres in Portugal.

In 2019 biedt ANVR TravelTomorrow opnieuw deze serie masterclasses aan. Joris rijkt alle informatie, inzichten en handvatten aan waarmee elke reisorganisatie vorm kan geven aan de eigen purpose. Tussen de masterclasses is voldoende tijd om het geleerde toe te passen. Intervisie met andere reisprofessionals is een belangrijke meerwaarde.

De Purpose Deep Dive Workshops, dé nieuwjaarsduik van 2019, start op 12 maart in de indrukwekkende Werkspoorkathedraal in Utrecht.  

Voor meer informatie: https://www.anvr.nl/presentaties/Travel-Tomorrow/informatie.aspx?onderwerp=Workshop-Purpose-Deep-Dive