Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksOverheid biedt ANVR-leden hulp bij de implementatie van adviezen testreizen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Overheid biedt ANVR-leden hulp bij de implementatie van adviezen testreizen

Dinsdag 1 juni 2021
Afgelopen vrijdag presenteerden de ANVR en de Nederlandse overheid de uitkomsten van het gedragsonderzoek gedurende de in april en mei jl. uitgevoerde testreizen. Onderdeel van de uitkomsten is een set met aanbevelingen aan reisondernemingen hoe de communicatie richting reiziger en vakantieganger de komende periode vorm te geven. Tijdens het door ANVR georganiseerde webinar bood de overheid ANVR reisbedrijven aan te ondersteunen met het vormgeven van die informatievoorziening.

"Deze week publiceert de overheid het rapport met bevindingen van de testreizen en aanbevelingen voor de komende periode. Daarmee kunnen reisondernemingen zelf aan de slag gaan. als het rapport beschikbaar is, zullen we deze delen via het ANVR nieuws", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Maar de overheid heeft ook het aanbod gedaan aan ANVR reisondernemingen hen daarbij met raad en daad te ondersteunen".

Het gedragsteam Corona van de overheid laat weten: laat het ons uiterlijk vrijdag 11 juni weten als je gebruik wilt maken van onze ondersteuning om aan de slag te gaan met de aanbevelingen, en met welke. Dit doe je door je hulpvraag te mailen naar Judith van Groos via j.groos@minfin.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.