Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Links​Laat reiziger gebruikmaken van korting PCR- en sneltest

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​Laat reiziger gebruikmaken van korting PCR- en sneltest

Maandag 21 juni 2021
ANVR ontvangt vragen van leden over het boeken en afnemen van testen via Lead Healthcare, ANVR-official test partner en met wie de ANVR een raamovereenkomst heeft afgesloten. Graag lichten we een en ander toe.

Op de website coronatest2travel.nl die zij samen hebben gelanceerd (zie ANVR Nieuws 16 juni jl.), kunnen álle reizigers die een reis boeken via een ANVR-reisonderneming daar met € 30 korting een PCR-test of sneltest laten afnemen.

Als reisonderneming kun je gebruikmaken van de adviesteksten ‘Reistesten voor een prikkie’ (pdf óf via de downloads Adviestekst PCR-test), waarin onder andere over de verantwoordelijkheid wordt gesproken, maar waarin óók de couponcode staat vermeld die je kan communiceren naar je zakenreiziger of vakantieganger, zodat zij korting krijgen.

Op coronatest2travel.nl worden in eerste instantie de reguliere prijzen genoemd zónder korting. Maar zodra je als reiziger digitaal de afspraak gaat maken, je alle keuzemogelijkheden hebt doorlopen, volgt een betaalscherm waar je als reiziger de couponcode kan invullen. Vervolgens zie je dan meteen dat de bedragen € 69 voor een PCR-test en € 45 voor een sneltest zijn.