Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR ondersteunt touringcarcampagne #wijbrengenjou

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR ondersteunt touringcarcampagne #wijbrengenjou

Donderdag 8 juli 2021
Vorige week is de landelijke mediacampagne #wijbrengenjou gelanceerd ter promotie van (reizen met) de touringcar. #wijbrengenjou is een gezamenlijk initiatief van Busvervoer Nederland, ANVR en voertuigproducenten Man, Van Hool, Evobus, Volvo en VDL.

"Met de lancering van de campagnewebsite www.wijbrengenjou.nl is een landelijke promotiecampagne van start gegaan die loopt tot begin september. De Boodschap van de campagne is simpel: hiermee laten we reislustig Nederland weten dat de touringcar weer voor ze klaar staat", zegt Frank Radstake van de ANVR. "De campagne geldt voor alle gebruik van de touringcar, maar wij richten ons natuurlijk op de vakantiereizen per bus. Hartstikke mooi dat alle verschillende partijen in de sector samenwerken aan het weer veilig opstarten van busvakanties deze zomer".

"ANVR aangesloten reisondernemingen die gebruik zouden willen maken van de toolkit en deze willen opnemen in hun eigen marketingmix, kunnen de relevante informatie hier vinden. Aanvullende vragen kunnen worden gesteld aan projectleider Mandy Smit, te bereiken via m.smit@knv.nl", aldus Radstake.