Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksUitnodiging voor 21 maart: Mobiliteit en vrije tijd - Een ander geluid

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Uitnodiging voor 21 maart: Mobiliteit en vrije tijd - Een ander geluid

Zaterdag 16 februari 2019
Nieuwe werelden ontdekken, kennis maken met andere culturen, genieten van prachtige natuur en zonnige stranden; iedereen wil naast zakelijke reizen ook in de vrije tijd gewoon reizen. De vraag is of het overgrote deel van de Nederlandse bevolking hardvochtig blijft geloven in “the right to fly”, met alle gevolgen van dien, of zal men bewuster gaan kiezen en meer oog hebben voor de gevolgen (klimaat) en de overlast (geluid, etc.) die daar uit voortvloeit? Zal de passagier gebukt gaan onder ”vliegschaamte” en toch met dezelfde frequentie blijven vliegen?

Of zal men harder gaan roepen om alternatieven zoals verbeterde verbindingen, frequenties en snelheden van de trein? Met andere woorden is de reiswereld, zoals de luchtvaartindustrie, ook bezig met programma's om "slim en duurzaam" te worden?

Donderdag 21 maart zullen hierop mogelijke antwoorden naar voren worden gebracht op de door Dutch Aviation Group georganiseerde themabijeenkomst "Mobiliteit en vrije tijd - Een ander geluid". Als sprekers zullen achtereenvolgens: Naly Rafalimanana  (Campaign Manager @IATA), Frank Oostdam (Voorzitter/Directeur @ANVR) en Marius Appelman (Directeur @Riksja Travel) ons meenemen in hun kijk op het nieuwe reizen.

Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden bij Angelique Hutten van Dutch Aviation  a.hutten@dutchaviation.nl.

Kosten
Leden van Dutch Aviation Group kunnen gratis deelnemen, niet-leden dienen voorafgaande aan de bijeenkomst € 45,- over te maken op IBAN NL52 RABO 0114 0234 92 tnv Dutch Aviation Group ovv "Bijeenkomst 21 maart". Betaling met pinpas aan de zaal is ook mogelijk.

Locatie
De bijeenkomst zal worden gehouden in het Corendon Village Hotel Amsterdam, Schipholweg 275, 1171 PK Badhoevedorp.

Programma
14.30 Ontvangst en registratie 

15.00 Opening door Alexander Schnitger, vz. DAG 

15.05 "De kijk van IATA op de waarde van reizen en de inzet voor het milieu", door Naly Rafalimanana (Campaign Manager @IATA) 

15.35 "De wereld een beetje mooier maken, de kijk van de ANVR " door Frank Oostdam (Voorzitter/Directeur @ANVR) 

16.00 Pauze 

16.20 "De kijk van een reisorganisatie op de waarde van toerisme voor landen" door Marius Appelman (Directeur @Riksja Travel).

16.50 Afronding door Alexander Schnitger

17.00 Netwerkborrel