Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksModule van de maand in Travel College: Leiderschap & Persoonlijkheid

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Module van de maand in Travel College: Leiderschap & Persoonlijkheid

Donderdag 18 oktober 2018
Op 4 oktober jl. lanceerde Reiswerk het online leerplatform Travel College. Alle medewerkers uit de reisbranche kunnen binnen dit platform gratis deelnemen aan e-learning cursussen, webinars en micro learnings. De cursussen in Travel College zijn in de eerste fase voornamelijk gericht op soft skills, die essentieel zijn voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In de komende maanden wordt het aanbod nog breder, met bijvoorbeeld vakinhoudelijke trainingen op het gebied van marketing en e-commerce.

Afbeelding module van de maand oktober 2018 Persoonlijkheid en leiderschap.jpg

 Iedere maand vinden medewerkers binnen Travel College een nieuwe module van de maand, die extra aan het bestaande aanbod van leeroplossingen wordt toegevoegd. In oktober is dat een uitgebreide e-learning cursus over Leiderschap & Persoonlijkheid.

Meer over de e-learning cursus Leiderschap & Persoonlijkheid
Wil je meer leren over leidinggeven en weten hoe je jouw leiderschapsstijl kunt ontwikkelen, volg dan snel de module van de maand oktober in Travel College. Deze cursus duurt circa 16 uur en biedt een interessante inleiding over leidinggeven. Wat speelt er bij managers? En welke competenties zijn van belang? Een cursus vol interessante informatie die je helemaal gratis kunt volgen, waar en wanneer het jou uitkomt. Wacht niet te lang, want deze module is er alleen beschikbaar  in de maand oktober. Registreer je dus snel op www.travelcollege.nl en stap in de wereld van leidinggeven.
 
De module van de maand november met als thema 'Agile Transformatie' vind je vanaf 1 november aanstaande in Travel College.
 
Kijk hier voor een korte impressie over het hoe en waarom van Travel College:
 

 


Vragen?
Ben je als reisbedrijf benieuwd naar de mogelijkheden van Travel College voor jouw medewerkers? Kijk dan op www.reiswerk.nl/travelcollege of neem contact op met Miranda Wiltenburg, projectmanager Arbeidszaken, Leren & Ontwikkelen bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl.