Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVerre Reizen specialisten! Vandaag nog mogelijkheid in te schrijven voor platform morgen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Verre Reizen specialisten! Vandaag nog mogelijkheid in te schrijven voor platform morgen

Woensdag 8 september 2021
Donderdag 9 september van 17:00-18:00 uur bespreken ANVR medewerkers de actualiteit en verwachtingen voor de komende periode met verre reizen specialisten die zich vandaag nog kunnen inschrijven voor deze bijeenkomst.

​Met de aankondiging door het kabinet de generieke steunmaatregelen per 1 oktober aanstaande stop te zetten, gecombineerd met de voortdurende oranje reisadviezen voor niet-EU bestemmingen, zijn de perspectieven voor verre reizen-specialisten zo mogelijk nog somberder geworden.


Tijdens het ANVR touroperator platform voor Verre reizen-specialisten op donderdag 9 september a.s. van 17.00 tot 18.00 uur bespreken we de ontwikkelingen in en verwachtingen voor de komende periode.

"We gaan in op lopende lobbygesprekken de steun alsnog verlengd te krijgen na 1 oktober a.s.; de gesprekken met Buitenlandse Zaken om de reisadviezen buiten de EU aangepast te krijgen en op de aanpassing in onze advisering aan de leden per juli jl.", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Natuurlijk kunnen deelnemers ook zelf agendapunten aandragen".

Aanmelden kan via de agendamodule.

Agendapunten kunnen worden gemaild uiterlijk vandaag 8 september 17.00 uur aan fradstake@anvr.nl.