Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links4 oktober webinar: neem gratis deel aan ANVR Travelife certificeringsprogramma

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
4 oktober webinar: neem gratis deel aan ANVR Travelife certificeringsprogramma

Maandag 20 september 2021
Zet stappen in duurzaamheid en draag bij aan een betere toerisme industrie én verbeter je organisatie intern door middel van het Travelife certificeringsprogramma. Travelife helpt reisorganisaties te verduurzamen aan de hand van vastgestelde criteria en standaarden. Deze standaarden geven richtlijnen aan op het gebied van duurzaamheidsmanagement, sociaal beleid, communicatie met partners, selectie van accommodaties en excursies en klantencommunicatie.

"Door het Travelife systeem te volgen, werk je gestructureerd aan het verbeteren van interne en externe duurzaamheid. De online rapportage tool biedt uitgebreide uitleg en tips om aan de standaarden te kunnen voldoen. Als Travelife Partner of Certified reisorganisatie ben je makkelijker zichtbaar voor consumenten die op zoek zijn naar duurzaam toerisme. Daarbij verbeter je het merkimago en de reputatie als duurzame reisorganisatie", zegt Frank Radstake van de ANVR.


"Sommige reisondernemingen zijn al een paar jaar bezig, eerder dit jaar is er al een grote groep bedrijven gestart en tegelijkertijd moeten er ook nog veel bedrijven een eerste stap maken.
Maandag 4 oktober van 11.00-12.00 uur organiseren we daarom opnieuw een digitale sessie waarbij het Travelife systeem uitgelegd wordt met tips en tricks om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast kun je 1-op-1 met Travelife coach Anne de Jong aan de slag. Voor 2021 is dit aanbod gratis voor ANVR leden. Voor vragen over het programma kun je haar mailen via a.dejong@travelife.info", zegt Radstake.

Schrijf je in via de agendamodule (achter inlog met je eigen zakelijke e-mailadres).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk maandagmorgen 4 oktober tijdig voor het webinar.

Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.