Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder: As maandag 4 oktober webinar ANVR Travelife certificeringsprogramma

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder: As maandag 4 oktober webinar ANVR Travelife certificeringsprogramma

Donderdag 30 september 2021
Schrijf je vandaag nog in om stappen te zetten in duurzaamheid: draag bij aan een betere toerisme industrie én verbeter je organisatie intern door middel van het Travelife certificeringsprogramma. Travelife helpt reisorganisaties te verduurzamen aan de hand van vastgestelde criteria en standaarden. Deze standaarden geven richtlijnen aan op het gebied van duurzaamheidsmanagement, sociaal beleid, communicatie met partners, selectie van accommodaties en excursies en klantencommunicatie.

Maandag 4 oktober van 11.00-12.00 uur organiseren we deze digitale sessie waarbij het Travelife systeem uitgelegd wordt met tips en tricks om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast kun je 1-op-1 met Travelife coach Anne de Jong aan de slag. Voor 2021 is dit aanbod gratis voor ANVR leden. Voor vragen over het programma kun je haar mailen via a.dejong@travelife.info".

Voor meer info over deze webinar zie het eerdere nieuws van 20 september jl.

Schrijf je in via de agendamodule (achter inlog met je eigen zakelijke e-mailadres).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk maandagmorgen 4 oktober tijdig voor het webinar.

Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.