Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Bericht van pensioenfonds PGB: hoeveel risico willen jullie werknemers lopen met hun pensioen?

Vrijdag 1 oktober 2021
De werknemers in jullie sector nemen deel aan de pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB. Om de paar jaar onderzoeken wij als pensioenfonds of we nog op koers liggen. Zodat wij weten hoe we het geld van onze deelnemers het beste kunnen beleggen. Het gaat immers om hún pensioen. Met de komst van het nieuwe pensioenstelsel vinden we het nóg belangrijker om de mening bij onze deelnemers te peilen.

Help jij mee om zoveel mogelijk medewerkers te laten deelnemen aan ons onderzoek?

Op 7 oktober starten we een kort digitaal onderzoek onder onze deelnemers en pensioengerechtigden. We benaderen hiervoor ook de medewerkers uit jullie sector van wie wij een e-mailadres hebben gekregen. Daarbij zetten we verschillende communicatiemiddelen in. Om deelname aan dit onderzoek zo groot mogelijk te krijgen hebben wij ook jouw hulp nodig.
Daarom vragen wij jou om samen met ons aandacht te vragen voor dit onderzoek en jullie medewerkers te stimuleren om hieraan mee te doen! Meedoen aan het onderzoek kan van 7 tot en met 17 oktober.

 We hebben een handige flyer voor jou gemaakt

Als bijlage bij deze mail vind je een handige flyer, die je zowel als poster of als intranetbericht kunt gebruiken om de medewerkers in de sector te activeren om mee te doen. Mogen wij jou vragen om deze flyer te delen?

 De uitkomsten van het onderzoek delen we graag met jullie

Ook voor jullie als sector zijn de uitkomsten van ons onderzoek van belang. Zeker met de komst van het nieuwe pensioenstelsel is het nóg belangrijker om te weten welke risico's de medewerkers in jullie sector met hun pensioen willen nemen. We wisselen hierover graag met jullie van gedachten.

 Heb jij nog vragen?

Meer informatie over het onderzoek vind je op pensioenfondspgb.nl/onderzoek. Je vindt daar ook de veelgestelde vragen en antwoorden, waar je ook naar kunt verwijzen in de interne communicatie. Uiteraard kan je bij vragen ook contact opnemen met Angelo van Langevelde via a.van.langevelde@pgbpensioendiensten.nl of 06-21832150.

 

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking!