Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLaatste paar plekken gratis kennismaking Purpose-workshop

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Laatste paar plekken gratis kennismaking Purpose-workshop

1 maart 2019
Wil je graag in 4 uur tijd weten hoe je voordeel kan halen met het vinden van 'Purpose' voor je reisorganisatie? Deze kennismaking geeft je nieuwe inzichten: Hoe wordt de relevantie van jouw reisbedrijf groter? Hoe wordt jouw reisbedrijf van meer toegevoegde waarde? Hoe komt jouw reisbedrijf verder dan de ratrace op bestemmingen tegen de laagste prijs? Na afloop van de workshop kun je bepalen of je verder wilt met een verdiepende reeks. Meld je snel aan want er is beperkt plek.

Een introducerende workshop waarin je concreet handvatten krijgt; niet alleen om 'purpose' te vinden, maar om deze juist concreet te maken in de operatie van de organisatie. En met waarde en betekenis in de beleving van de klant. Reisbedrijven die een maatschappelijke visie omarmen zullen namelijk in staat zijn hun merk flink te laten groeien. Zo groeiden bijvoorbeeld Unilever's 'purpose'-gedreven merken de afgelopen jaren 50% sneller dan de rest van hun merken! Dat het hebben van 'purpose' ook voor reisbedrijven waardevol is, lijkt een no-brainer. Bewijzen en feiten stapelen zich op. Purpose-gedreven bedrijven doen het simpelweg beter op de klanten- en de arbeidsmarkt.

Interesse
Schrijf je meteen in o.v.v. functie en (persoons- en bedrijfs)naam en mail naar traveltomorrow@anvr.nl.

Benieuwd wat andere deelnemers vonden van 'Purpose Deep Dive'-workshops? Lees hier hun reactie.

Wie
Deze 'Purpose' workshop' is speciaal bedoeld voor directies en senior management van reisondernemingen.
En wordt verzorgd door Joris van Zoelen, een gerenommeerde organisatiestrateeg van Synergie. Hij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van visie, leiderschap, organisatieverandering en marktstrategie en was o.a. keynotespeaker op het ANVR-Congres 2018, op 'Changes in Tourism' tijdens de Vakantiebeurs 2018 en op het Wereld Toerisme Event 2017.

Waar
ANVR kantoor, Baarnschedijk 10, Baarn

Wanneer
dinsdag 12 maart van 13.00 – 17.00 uur.

Deelname
Deze eerste keer is gratis. Voor verdiepende reeks zijn er kosten aan verbonden. Na afloop van de workshop kun je daar ter plekke je interesse voor aangeven. 

 Contactpersoon: Gerben Hardeman traveltomorrow@anvr.nl