Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR biedt komende weken online training om Travelife Partner te worden

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR biedt komende weken online training om Travelife Partner te worden

Maandag 11 oktober 2021
De afgelopen maanden hebben tientallen ANVR bedrijven hard gewerkt aan het bereiken van het Travelife partner niveau. Door deelname van de ANVR aan het Europese subsidieproject Sustour is het mogelijk de noodzakelijke begeleiding om dat niveau te halen aan haar leden gratis aan te bieden. Ook de komende maanden kunnen bedrijven daar nog gebruik van maken.

​"Door het Travelife systeem te volgen, werk je gestructureerd aan het verbeteren van interne en externe duurzaamheid. De online rapportage tool biedt uitgebreide uitleg en tips om aan de standaarden te kunnen voldoen. Als Travelife Partner of Certified reisorganisatie ben je makkelijker zichtbaar voor consumenten die op zoek zijn naar duurzaam toerisme. Daarbij verbeter je het merkimago en de reputatie als duurzame reisorganisatie", zegt Frank Radstake van de ANVR.

"Een mooie kans om stappen te zetten in duurzaamheid en bij te dragen aan een betere toerisme industrie én het verbeteren van je interne organisatie door middel van het Travelife certificeringsprogramma. Travelife helpt reisorganisaties te verduurzamen aan de hand van vastgestelde criteria en standaarden. Deze standaarden geven richtlijnen aan op het gebied van duurzaamheidsmanagement, sociaal beleid, communicatie met partners, selectie van accommodaties en excursies en klantencommunicatie".

De komende weken biedt ANVR binnen het Europese subsidieprogramma Sustour aan haar leden weer de kans om hiermee gratis aan de slag te gaan. De drie online sessies worden georganiseerd in samenwerking met Travelife en worden georganiseerd op de dinsdagen 19 oktober, 26 oktober en 2 november, telkens om 16 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Anne de Jong van Travelife via a.dejong@travelife.info. Begin oktober organiseerde ANVR met Travelife een webinar over dit onderwerp, deze is nu ter informatie en voorbereiding terug te kijken via onze site (bestand in downloads, het downloaden kost enige minuten).