Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​Jouw organisatie extra onder de aandacht van reisondernemer en/of reiziger

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​Jouw organisatie extra onder de aandacht van reisondernemer en/of reiziger

Dinsdag 19 oktober 2021
Vanaf nu is het voor ANVR-Business partners (ondernemingen die zelf geen reizen verkopen of samenstellen maar wel producten verkopen gerelateerd aan de reissector) mogelijk om onderaan in de ANVR-nieuwsbrief of in de kop van de ANVR-website je logo (of andere visual) te plaatsen. Je bent dan nóg duidelijker zichtbaar voor reisondernemingen en/of reizigers.

Vaak meerdere keren per week stuurt de ANVR een nieuwsbrief met relevante informatie naar haar leden reisondernemingen en Business partners. Dit en ander nieuws is ook altijd na te lezen op de website van de ANVR. 

Iedere ANVR-onderneming staat al vermeld op de website van de ANVR als je zoekt onder ‘Wie zijn er lid?’. Maar als ANVR Business partner kun je dit nu verder uitbreiden door jouw logo of andere visual (samen met maximaal twee andere bedrijven) voor een bepaalde periode mee te laten lopen in de wekelijkse nieuwsbrieven en/of op de website. Uiteraard kunnen we jouw logo/visual clickable maken, zodat de lezer direct kan doorlinken naar jouw website.

Wil jij jouw logo in de ANVR-nieuwsbrief?
Periode: 13 weken, ca. 3x per week (jan-mrt / apr-juni / juli-sept / okt-dec.)
Kosten: € 750 excl. btw

Wil jij jouw logo in de kop van de ANVR-website?  
Periode: één kalendermaand
Kosten: € 750 excl. btw

Wil jij gebruik maken van de mogelijkheid extra aandacht te vragen van reisondernemer en/of reiziger voor jouw organisatie of wil je meer informatie hierover?
Neem contact op met Mirjam Dresmé (mdresme@anvr.nl) over de mogelijkheden, hoe de info aan te leveren en voor welke periode je kiest; we helpen je graag.