Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksJoost Romeijn ontvangt gouden ANVR-speld

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Joost Romeijn ontvangt gouden ANVR-speld

Dinsdag 26 februari 2019
Het ANVR-bestuur heeft tijdens een afscheidsdiner Joost Romeijn de gouden ANVR-speld overhandigd om haar blijk van waardering uit te spreken voor àl zijn verdiensten voor de ANVR in de afgelopen jaren.

Joost1.jpg 

Op het ANVR-Congres in Portugal afgelopen november werd het vertrek van Joost al officieel aangekondigd. Na een periode van 17 jaar enthousiast en met veel kennis van zaken bestuursfuncties te hebben vervuld
(sinds 2003 in het VRO-bestuur van de reisorganisaties en vervolgens in 2005 in het federatiebestuur van de ANVR, waarvan een aantal jaren als vice-voorzitter) vindt Romeijn het nu tijd dat een ander zijn plaats inneemt.  
Wij, de ANVR en haar reisondernemers, zijn Joost enorm veel dank verschuldigd, omdat mede door zijn inbreng de ANVR nog verder is geprofessionaliseerd.

Inmiddels zijn begin dit jaar nieuwe bestuursleden benoemd:
Diederik Banken (BCD Travel), Marjon Kaper (ANWB reizen) en Don Kaspers (D-rt groep), waarmee het bestuur van de ANVR weer compleet is en verder bestaat uit: Arjan Kers (TUI Nederland), Hans de Wilde (Tenzing Travel), Werner van Disseldorp (Disma Reizen), Jeroen Martron (Airtrade) en voorzitter Frank Oostdam (ANVR).