Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksPrivacy staat op scherp, bereid je goed voor; doe mee aan het gratis webinar op 24 november

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Privacy staat op scherp, bereid je goed voor; doe mee aan het gratis webinar op 24 november

Maandag 1 november 2021
Corona zorgt niet alleen voor vergaande digitalisering en thuiswerken, maar daardoor rijzen ook veel vragen over het gebruik van persoonsgegevens. Wat mag je nu wel en niet vastleggen als het gaat om je klanten? Denk bijvoorbeeld aan medische gegevens als vaccinatie- of teststatus, maar ook andere gegevens die je vastlegt over iemand die een reis boekt, want niet alles is toegestaan volgens de AVG. Het thema 'privacy' staat steeds verder op scherp. Doe mee aan het webinar op 24 november van 16 – 17 uur en laat je informeren!

​Ook het risico dat je als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit wordt steeds groter. Zo meldde de Autoriteit Persoonsgegevens vorig jaar maar liefst meer dan 25.000 datalekken! De schade die je als organisatie dan oploopt qua reputatie is enorm. Meerdere bedrijven melden een stevig klantverlies en omzetdaling na een datalek.

Meld je aan voor het gratis webinar!

Je wilt goed voorbereid zijn op de vragen van je klanten en zorgvuldig omgaan met hun gegevens. Daarvoor moet je blijven voldoen aan de wet AVG. De Autoriteit Persoonsgegevens doet steekproeven en controles die lastig en tijdrovend zijn. Zorg dat je je AVG op orde hebt en daar klaar voor bent.

Op 24 november van 16 tot 17 uur organiseert ANVR in samenwerking met AVG-Programma een gratis webinar en vertelt een expert hoe je privacy en persoonsgegevens in jouw organisatie goed kunt regelen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Welke klantgegevens mag je nu wel en niet vastleggen?
  • De grootste gevaren van phishing en hoe je het kunt herkennen
  • Raak je klanten niet kwijt door een datalek
  • Wat te doen bij controles en steekproeven van de Autoriteit Persoonsgegevens
  • Klanttevredenheid gebruikers AVG-Programma 8.6
  • Tijd voor goed nieuws: gratis extra gebruikers aanmelden voor AVG programma
  • Bijna alle branches doen mee
  • Introductie van het AVG OKÉ beeldmerk

Uiteraard krijg je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Je kunt het webinar bijwonen als je het AVG Programma al gebruikt, maar óók als je het (nog) niet gebruikt. De ontwikkelingen gaan hard en de wetgeving is steeds in beweging. Zorg dat je bijblijft!
Je kunt je hier aanmelden voor deelname aan het webinar.