Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMet video 'Toekomstcheck' een blik op de toekomst

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Met video 'Toekomstcheck' een blik op de toekomst

Donderdag 18 november 2021
'Geldfit Zakelijk' en 'Toekomstcheck' zijn, zoals we al eerder schreven, initiatieven van VNO-NCW en MKB Nederland, waarmee ANVR een samenwerking is aangegaan. Met twee verschillende checks kun jij als ondernemer bepalen hoe jouw bedrijf er nu voor staat in deze voor de reissector nog steeds onzekere tijden. Veel ondernemers uit ruim 15 brancheorganisaties, waaronder ANVR, maken hiervan gebruik.

De video over de Toekomstcheck maakt nog eens duidelijk wat de voordelen zijn van het doen van zo'n check, zoals we ook schreven in het ANVR Nieuws van 28 oktober. Inmiddels hebben veel ondernemers uit diverse brancheorganisaties gebruik gemaakt van deze Toekomstcheck. Ter geruststelling, niemand kan zien wie de gebruikers van deze check zijn. Nog even op een rij:

De speciaal hiervoor ontwikkelde Toekomstcheck bestaat uit tal van specifieke vragen en geeft inzicht in jouw liquiditeitspositie nu en voor de komende twaalf maanden. Het geeft je ook een indicatie van je financiële situatie in verschillende scenario's en je ontvangt relevante tips.

Op https://geldfit.nl/welkom/anvr/ krijg je aan de hand van een beperkt aantal relevante vragen waar je met ja of nee op kunt beantwoorden globaal inzicht hoe jouw bedrijf er voor staat, ontvang je tips en adviezen en krijg je toegang tot relevante documenten van de diverse organisaties die jou behulpzaam kunnen zijn.