Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksGoedkoop overstappen van ISDN op VOIP via ANVR Raamcontract met sTN

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Goedkoop overstappen van ISDN op VOIP via ANVR Raamcontract met sTN

Woensdag 27 februari 2019
Op 1 september 2019 verdwijnt de ISDN technologie waarmee veel Nederlandse bedrijven gebruik maken van vaste telefonie. Dat betekent dat alle ISDN-gebruikers vóór die datum moeten overstappen naar vast bellen via het internet. Via ANVR-raamcontractpartner sTN kunnen ANVR-reisondernemingen goed en goedkoop overstappen op bellen via internet.

telefoon.jpg 

De ANVR werkt op het terrein van telefonie al jaren samen met de stichting Telecom en Internetgebruikers Nederland ( sTN). Via sTN kunnen ANVR-leden korting krijgen op mobiele telefoniecontracten van KPN, T-Mobile en Vodafone. Voor vaste telefonie heeft sTN eveneens scherpe bedrijfsoplossingen. ISDN maakt plaats voor vast bellen via het internet met Voice over IP (afgekort VoIP). Bij sTN gaat dit via het betrouwbare netwerk van KPN. Vast bellen over het internet is snel en vaak zelfs voordeliger dan ISDN.

Ledenvoordeel
De VoIP abonnementen van sTN zijn ontwikkeld voor alle type bedrijven en verschillende wensen. Je  kan ervoor kiezen om te betalen naar gebruik of onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand. Voor meer informatie zie https://www.stn.nl/diensten/voip-telefonie/ Er zijn pakketten voor telefonie in de cloud, maar via het basispakket kun je je fysieke telefooncentrale gewoon behouden. Als ANVR-lid ontvang je 15% korting op alle VoIP pakketten van sTN.

Hoe stap ik over?
Bel sTN hiervoor op 0348 - 49 50 51 of mail naar info@STN.nl en vermeld hierbij je ANVR-nummer.
Het duurt ongeveer een maand voordat je huidige telefoonlijn is overgezet naar vast bellen via het internet. Wacht dus niet te lang.