Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR organiseert 16 december samen met Lagro Geelkerken kennissessie Arbeidsrecht

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR organiseert 16 december samen met Lagro Geelkerken kennissessie Arbeidsrecht

Vrijdag 26 november 2021
Ook dit jaar organiseert de ANVR samen met Lagro Geelkerken een (digitale) kennissessie over Arbeidsrecht speciaal voor leden en business partners. Anita Nelis en Ingeborg van Dongen nemen je in een uur mee in de arbeidsrechtelijke highlights van 2021.

​"Het is inmiddels goed gebruik met ANVR-leden en business partners aan het eind van het jaar terug te kijken op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht in het voorbije jaar. Fijn dat onze business partner Lagro Geelkerken dat ook dit jaar weer wil verzorgen. Er is ook meer dan voldoende gebeurd op dit terrein", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken rondom vaccineren, een veilige werkplek en QR-codes. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een overzicht van de belangrijkste rechtspraak van 2021 over o.a. scholingsplicht en ontslag".

"Natuurlijk kijken we ook vooruit naar komend jaar. Wat kunnen we verwachten op het gebied van thuiswerken, 2G en Corona Toegangsbewijzen?", zegt Radstake.  

Deelname is vanzelfsprekend gratis voor ANVR-leden en -business partners. Aanmelden kan via de agendamodule op de website