Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTravel Congress 2022: Let’s rebuild!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Travel Congress 2022: Let’s rebuild!

Vrijdag 26 november 2021
Hoe “herbouwen” we het landschap van de reissector en winnen we het vertrouwen van de consument terug? Dat is het thema van Travel Congress op 11 januari 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. We zijn er klaar voor om weer te mogen starten, maar hoe kunnen we het vertrouwen voor de consument terugwinnen en welke strategieën zetten wij daarvoor in? Gaan we terugvallen in oude gewoontes of gaan wij nu het verschil maken door reizen duurzamer te maken?

TC opmaak compleet beeld.png

Travel Congress 2022: Let's rebuild!

 Op 11 januari vindt weer de live editie plaats van Travel Congress in de Jaarbeurs, Utrecht. Na een online congress in 2021 hebben we meer dan ooit weer de behoefte elkaar live te ontmoeten en elkaar te inspireren. Actualiteit, kennisdeling, inhoudelijke discussies en samen in gesprek gaan over het heden én de toekomst staat deze dag centraal. Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow. Het thema en programma is zorgvuldig samengesteld in samenwerking en samenspraak met een expertgroep.


Hoe winnen we het vertrouwen terug?

De reisbranche staat te trappelen om weer aan de slag te mogen gaan. De consument wil niets liever dan in alle vrijheid weer mooie reizen maken. Deze match is er, het gebrek aan vertrouwen ontbreekt echter. Vertrouwen in het kunnen maken van een veilige reis zonder al te veel beperkingen. Welke strategieën zetten we in om deze consument terug te winnen, om hen over de streep te trekken die vakantie te boeken, met alle onzekerheden van de toekomst waar wij zelf ook geen controle over hebben? Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

 

Let's make a difference

En als we dan weer mooie vakanties mogen verzorgen, gaan we dan terug naar de oude situatie? Is dat we willen, vallen we in oude gewoontes en ontstaat er weer massatoerisme? Gaan we als reisorganisatie en als bestemming weer terug van 0 naar 100? Of zullen we het verschil gaan maken, is dit het kantelpunt dat we eigenlijk zo hard nodig hebben? Laten we de waarde van toerisme, voor locals, organisaties én toeristen gaan herbepalen en 2022 het jaar van de herstart maken. We moeten investeren in people, planet en profit om reizen duurzamer te maken en de wereld op een verantwoorde wijze door te geven aan de volgende generaties. Onze sector heeft tenslotte een flinke impact op het klimaat, maar ook de potentie om een flinke positieve impact te maken. Dus laten we samenwerken aan een wendbare, toekomstbestendige sector, voor de korte én lange termijn.

 We praten er graag met jou over verder op 11 januari 2022, Jaarbeurs Utrecht. Registreer je via https://events.jaarbeurs.nl/travelcongress/register?reg_type_id=221903

 Tot eind november kun je nog gebruik maken van het early bird tarief met € 50,- korting.

 Logo Travel Congres.png