Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​15 december organiseert VNO/NCW en MKB een webinar over schuldhulpverlening

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​15 december organiseert VNO/NCW en MKB een webinar over schuldhulpverlening

Maandag 29 november 2021
‘Geldfit Zakelijk' en 'Toekomstcheck' zijn, zoals eerder geschreven, initiatieven van VNO-NCW en MKB Nederland, waarmee ANVR een samenwerking is aangegaan. Met twee verschillende checks kun jij als ondernemer bepalen hoe jouw bedrijf er nu voor staat in deze voor de reissector nog steeds onzekere tijden. Op 15 december van 10 – 11 uur kun je deelnemen aan een webinar over schuldhulpverlening dat VNO/NCW en MKB Nederland organiseren.

In het ANVR Nieuws van 28 oktober (Voorkom financiële verassingen, doe de check!) en van 18 november (‘Met video Toekomstcheck een blik op de toekomst) lieten we je al kennis maken met de checks die je (nog steeds) kunt doen om je inzicht te geven in jouw bedrijfspositie.

Op 15 december van 10 – 11 uur geven VNO/NCW samen met MKB Nederland een webinar met aandacht voor de schuldenproblematiek van ondernemers en werknemers in het MKB. Er zal worden ingezoomd op de Nederlandse Schuldhulproute (NSR) en wat deze ondernemers te bieden heeft.
Vragen worden beantwoord als: Wat is de stand van zaken rondom schuldhulpverlening voor MKB-ondernemers en werknemers? En hoe vindt, bereikt en leidt de NSR o.a. ondernemers toe naar de juiste hulp? Etc.
Voor meer informatie of je aanmelden om dit webinar bij te wonen? Klik hier om jouw online deelname te reserveren.