Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder voor webinar reclamecode 9 december

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder voor webinar reclamecode 9 december

Donderdag 2 december 2021
Volgende week donderdag 9 december van 16:00 – 17:00 uur organiseert ANVR voor de leden een webinar over de belangrijkste aspecten van de relevante reclamecodes, samen met mr. Fiona Vening, verantwoordelijk voor Compliance, Advies en Training bij de Stichting Reclamecode.

​"Reisondernemingen moeten zich aan veel reclamecodes houden bij het adverteren. Naast hetgeen staat in de Nederlandse Reclamecode is er de speciale Reclamecode Reisaanbiedingen, waarin afspraken staan die specifiek gelden voor reisbedrijven. Maar daarnaast zijn er speciale regels als je reclame maakt via social media of gebruik maakt van influencers in je marketing", zegt Frank Radstake. "Ook wordt de speciale reclamecode inzake milieuclaims aangepast, waarbij onterechte duurzaamheidsclaims een nadrukkelijkere plek krijgen".  

"In het webinar bespreken we de inhoud van de codes, relevante recente uitspraken van de Reclamecode Commissie en bieden we vanzelfsprekend ruimte aan de deelnemers om hun vragen te stellen en eventuele voorbeelden te toetsen", zegt Radstake.

Deelname is vanzelfsprekend gratis voor leden en business partners van de ANVR. Aanmelden kan via de agendamodule op  het ledendeel van de website.