Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTwee nieuwe e-learnings in Travel College; Technische SEO en Content voor SEO

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Twee nieuwe e-learnings in Travel College; Technische SEO en Content voor SEO

Dinsdag 7 december 2021
Er staan weer twee nieuwe e-learnings voor je klaar in Travel College, het online leerplatform van Stichting Reiswerk: Technische SEO en Content voor SEO. Beide learnings geven een verdieping op de e-learning SEO. Heb jij de basisbeginselen van SEO onder de knie? Dan trek je met deze nieuwe e-learnings jouw kennis naar een hoger niveau!

Technische SEO
Je kent het wel, als je een vraag intypt in een zoekmachine, dan krijg je binnen no time een antwoord te zien. In de e-learning SEO leer je hoe dit komt, maar hoe zorg je er nou voor dat het jouw reisorganisatie is die op een hoge positie in de antwoorden naar voren komt? Hiervoor moet onder andere de techniek van jouw online organisatie in orde zijn. Wat zijn de technische problemen waar de zoekmachine tegenaan loopt en hoe kun je dit oplossen? Dat en nog veel meer leer je in de e-learning; Technische SEO

Content voor SEO
Naast de techniek die in orde moet zijn, is het ook belangrijk dat de informatie die jij op jouw webpagina hebt, relevant en begrijpelijk is voor zowel de zoekmachine als jouw portentiele klant. In de cursus Content voor SEO leer je hoe je de leesbaarheid van jouw informatie (content) optimaliseert en hoe je de relevantie van jouw wegpagina vergroot. Maar ook hoe je de afbeeldingen en video het beste kan gebruiken.

Beiden e-learnings spijkeren je in een uurtje bij met interessante en verdiepende informatie rondom SEO. Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl .  
REISWERK LOGO_verkleind.jpg                        Travel College.JPG